Huhdanmäkeen uusia etuajo-oikeuksia

Paikalliset
Kommentoi 1

Nummelan Huhdanmäen alueella tehdään vapun jälkeen useita muutoksia etuajo-oikeuksiin kaduilla.

Huhdanmäentiellä muutos tehdään useassa risteyksessä. Vanhan-Sepäntielle asetetaan väistämisvelvollisuus risteyksessä -liikennemerkki Huhdanmäentien risteykseen, samoin Hopeasepäntielle Huhdanmäentien risteykseen.

Huhdanmäentielle puolestaan asennetaan kolmio Huhtatien risteykseen. Citymarketin alueen ja Prisman alueen välisen Huhtatien ja Huhdanpajunkin risteyksen etuajo-oikeus muuttuu kun kolmio asennetaan Huhdanpajuun.

Kyseisen risteyksen tuntumassa on rakenteilla ja viimeistelyvaiheessa nyt uusia kerrostaloja.

– Kunnallistekniikkaan on toistuvasti otettu yhteyttä Huhdanmäen alueen katujen alistussuhteiden epäloogisuudesta, toimistorakennusmestari Hannu Luoto perustelee uudistuksia.

– Erityisesti Huhdanmäentien pääsuunnan kääntyminen 90 asteen kulmassa Hopeasepäntielle on aiheuttanut toistuvia vaaratilanteita.

Vapun jälkeen tehtävien uudistusten kannalla olivat Vihdin liikenneturvallisuussuunnitelmaa valmisteleva työryhmä ja poliisit.

Vilkasliikenteisen Huhdanmäentien varrella asuva Tapio Korhonen on tehnyt aloitteen suojatien, ja hidasteiden tekemisestä sekä nopeusrajoituksen alentamisesta 30 kilometriin tunnissa Huhdanmäentiellä.

Näiden Korhosen esitysten takia kunnallistekniikassa tehdään katusuunnitelmasta muutosehdotus, jolloin kukin voi sanoa mielipiteensä uudistuksista.

1 kommentti Kommentoi
Käyttäjän Vesa Valtonen kuva
Vesa Valtonen

Kommentit

26.4.2012 12:32

Lämmin kiitos Tapio Korhoselle aloitteellisuudesta! Asumme itsekin Huhdanmäentiellä ja nykytilanne on ollut raivostuttava. Hienoa, että parannuksia on tiedossa.

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.