Tuomas Enbuske on Vuoden nuori eurooppalainen

Vuoden nuoreksi eurooppalaiseksi valitun Enbusken mielestä on hienoa olla eurooppalainen myös kriisin keskellä.

TV5

Eurooppanuoret ry on valinnut vuoden nuoreksi eurooppalaiseksi toimittaja Tuomas Enbusken. Eurooppanuoret ry etsi kilpailullaan sellaista alle 35-vuotiasta nuorta, joka antaa positiivisen kuvan eurooppalaisuudesta ja toimii merkittävästi kansainvälistä suvaitsevuutta edistävällä tavalla. Eurooppanuorten mielestä Tuomas Enbuske on toimittajan työssään edistänyt rohkeaa ja älykästä keskustelukulttuuria sekä puolustanut eurooppalaisia arvoja nokkelalla ja nuorekkaalla tavalla. Enbuske oli valinnasta yllättynyt ja otettu. Hänen mukaansa on hienoa olla eurooppalainen myös kriisin keskellä. – Totta kai Eurooppa on tällä hetkellä kriisissä, mutta kriisit kuuluvat demokratiaan. Järjestelmät, joissa aatteet ja ideat kilpailevat tasapuolisesti, ovat aina kriisissä. Ja ihan siitä syystä, että sillä tavalla maailma kehittyy eteenpäin, pohtii Enbuske. Ehdotuksia vuoden nuoreksi eurooppalaiseksi sai lähettää sekä sähköpostitse että Eurooppanuorten internetsivujen kautta. Enbuske palkittiin Eurooppa-päivän päätapahtumassa Helsingissä 9. toukokuuta.

Vuoden nuori eurooppalainen

2012 toimittaja Tuomas Enbuske

2011 tanssija-koreografi Sam Vaherlehto

2010 taitoluistelija Laura Lepistö

2009 laulaja Koop Arponen

2008 nuorisojärjestötoimija Jaakko Weuro

2007 räppäri Amoc

2006 laulaja Tommy Lindgren

2005 nyrkkeilijä Eva Walhlström

Kommentit

En tiedä itkeäkö vai nauraa.

Kertokaa minulle perustelut siis oikeat perustelut valintaan, varmaan jos olisi äänestetty monista eri henkilöistä niin ei olisi voittaut.

Mielipiteissä ja sanomisissa ei ole mitään tolkun häivää. Ihan kohtuutonta että tv:ssäkin annetaan tuollaiselle sekoilulle niin paljon media-aikaa, jonka voisi antaa jollekin älylliselle toimittajalle joka oikeasti käyttäisi ajan terveellä tavalla.

Voi hyvänen aika

Urheilu on epäterveellistä!! Siinä ihmiskeho vanhenee ennen aikojaan.

Aivoja käyttämällä pysyy ajantasalla, vireänä, kekseliäänä, älykkäänä ja niveletkin säilyvät ehjinä, luusto säilyy kunnossa kun aivotyön ohella syö vähäkalorista, ravitsevaa ruokaa.

Urheilu on yliarvostettua

Enbuske oli radiotoimittajana ihan kelpo.
Mutta sitten taisi keltainen neste nousta nuppiin.
Öykkäri-äärioikeistolainenhan siitä sukeutui!!

Sitä ohjelmaa ei katso enää pirukaan!!

En puske, mutta pusken kuitenkin!