Opas neuvoo pysymään sisätiloissa puolestapäivästä kuuteen illalla. Hotellin vastaanoton virkailija ottaa viuhkan käyttöön. Kaupan työntekijä pyyhkii hikeä otsaltaan ja manaa kuumuutta. Ravintolan tarjoilija kysyy, voisiko joku ottaa hänet mukanaan Suomeen, sillä tämä kuumuus on sietämätöntä.

TUUMITTUA: Ei saisi valittaa

0 kommenttia Lisää kommentti

Lomakauden käynnistyttyä monella on jälleen aikaa normaalia enemmän seurata mitä ympäristössä tapahtuu tai on edellisen loman jälkeen tapahtunut.

Kaikenlaistahan on tapahtunut. Yksi ongelma on roskaantuminen. Vihdin kunnan ympäristönsuojelun määräykset ovat peräisin vuodelta 2003, ja niitä on päivitetty viisi vuotta sitten.

PÄÄKIRJOITUS: Perusasioita

0 kommenttia Lisää kommentti

Perussuomalaisten puoluekokouksen tapahtumien jälkeen moni puolueen jäsen koki, että oli menettänyt poliittisen kotinsa. Ilmapiiri eduskuntaryhmässä oli entuudestaan kiristynyt jo kuukausia, ja ryhmän kasassa pitäminen oli käynyt yhä vaikeammaksi jo minun toimiessani ryhmänjohtajana.

Sininen tulevaisuus

15 kommenttia Lisää kommentti

En enää ikinä – ehkä –  mene kertomaan uppo-oudolle tienkäyttäjälle, että hänen ajoneuvostaan peräpäästä vasemman puoleinen vilkku saattaa olla epäkunnossa.

Päätin nimittäin tehdä tällaisen liikkeen kun kakkostiellä muuan vento tienkäyttäjä kääntyi vasemmalle, ikään kuin yllättäen. Ei vilkkua, ei ryhmittäytymistä.

TUUMITTUA: Vain pieniä mokia

0 kommenttia Lisää kommentti