Olen koukussa torilla käymiseen.

Yksi uuden vuoden tavoitteistani oli vähentää tätä torilla ramppaamista. Vähensinkin. Pari kuukautta meni ihan hyvin, mutta valitettavasti olen nyt lipsunut tavoitteestani. Mies pyörittelee silmiään, ja itseäkin vähintään huvittaa.

TUUMITTUA: Aikasyöpön lumoissa

0 kommenttia Lisää kommentti

Pääkaupunkiseudun ilmastopäästöt vähenivät Helsingin seudun ympäristöpalveluiden laskelmien mukaan seitsemän prosenttia vuoden aikana. Yksi keskeinen syy oli lämpöpumppujen käytön lisääminen kaukolämmön tuotannossa, kun Espoon Suomenojan lämpöpumppulaitos käynnistyi.

PÄÄKIRJOITUS: Liian vähän?

0 kommenttia Lisää kommentti

Vajaat neljä miljoonaa suomalaista asuu maakunnissa, joilla on toivoa tulevasta.

Sen sijaan 1,5 miljoonaa asuu alueilla, joilla ei ole tarpeeksi työtä ja niissä toimeentulo perustuu verovaroilla kustannettuihin tulonsiirtoihin. Siitä huolimatta Juha Sipilän hallitus uskoo tasavertaisten maakuntien Suomeen.

Koko maa ei pysy asuttuna

20 kommenttia Lisää kommentti

Kaikki uudet kansanedustajat eivät ole aloittaneet kovin äänekkäästi. Hjallis Harkimo (kok.) on tähän mennessä puhunut vain kerran. Juha Pylväs (kesk.) ei ole ollut äänessä yhtään enempää, mutta on tehnyt yhden kirjallisen kysymyksen. Pronssin vie Susanna Koski (kok.) yhdellä puheellaan ja kahdella kirjallisella kysymyksellä.

Rinne puhui eniten

0 kommenttia Lisää kommentti