Viime päivinä ulkona on näkynyt harvinaisen paljon kännykkäänsä keskittyneitä kulkijoita. Nuorisojoukkoja, kaveripareja ja myös perheitä, joista jokainen tuijottaa omaa puhelintaan.

Nämä ihmiset pelaavat Pokémon GO -mobiilipeliä. He ovat pyydystämässä pokémoneja ja etsimässä pokéstoppeja.

PÄÄKIRJOITUS: Hauskaa saa pitää

0 kommenttia Lisää kommentti

Moni on saattanut tuntea olonsa tyhjäksi, kun jalkapallon kuukauden kestävät EM-kilpailut saatiin päätökseen. Onneksi urheilutapahtumia riittää kesälle, eikä EM-kisahumustakaan tarvitse päästää irti.

Viime viikolla alkoivat koripallon 20-vuotiaiden miesten EM-kotikisat. Mestaruus ratkaistaan viikonloppuna Helsingin Jäähallilla.

TUUMITTUA: Urheilun suuria tunteita

0 kommenttia Lisää kommentti

Ranskalaiset elävät syödäkseen. Me suomalaiset syömme elääksemme.

Intohimoinen suhtautuminen ruokaan heijastuu siihen, miten ruuan koemme. Ruoka on enemmän kuin ravintoa. Kun ranskalainen menee lounaalle, hän käyttää siihen puolitoista tuntia. Suomalainen kauhoo mahansa täyteen noutopöydästä puolessa tunnissa.

Ruuan alkuperä esiin

6 kommenttia Lisää kommentti

Kesä ei aina tarjoa toivottua säätä, mutta kuitenkin paljon. Valoa, lämpöä, kauneutta, marjoja, luonnon kukoistusta. Liian monet ”kiittävät” kesää heittämällä roskia maahan ja veteen. Onko tämä Sinusta kaunis kiitos? Näin kysyy Roska päivässä -liikkeen perustaja, toimittaja Tuula-Maria Ahonen.

TUUMITTUA: Roska päivässä, vai mitä?

0 kommenttia Lisää kommentti