Demarit ja vasurit ovat naama punaisena vaatineet asumis- ja toimeentulotukimenojen kasvattamista valtionbudjetissa. Miksi? Virallinen selitys: ollaan köyhän asialla.

Todellisuus on tyystin toinen. Kummatkin puolueet hallinnoivat bulvaaneidensa kautta suurta vuokra-asuntomassaa. Ay-liike on toiminnassa yksi merkittävimmistä.

Törkeää rahastusta

6 kommenttia Lisää kommentti
Nelivuotiaana minulla oli hyviä kavereita naapurintytöissä. Leikimme hiekkalaatikolla ja toistemme kodeissa. Muistan, kuinka luimme Katjan kanssa Aku Ankkaa hänen perheensä vessassa – vai muistanko sittenkin vain tilanteesta otetun kuvan?

Valokuvia katsellessa syntyy ehkä kuvitteellisia muistoja.

TUUMITTUA: Yksityiskohdat katoavat

0 kommenttia Lisää kommentti
Omakotitontin lumet pitää varastoida omalle pihalle – tai kuljettaa lumenkaatopaikalle. Ylijäämämaiden ja lumeen vastaanotto on järjestetty Nummelan Höytiönnummelle.

Lumen luonti ja sitten sen kuljettaminen naapuriin ojaan on Vihdissä saanut usein tunteita kuumenemaan.

PÄÄKIRJOITUS: Lumisota odottaa

0 kommenttia Lisää kommentti
Olin toiveikas. Puolisoni teki testiä, jossa selvitettiin, mikä koira sopisi hänelle. Testin vastaus oli typerä, mutta innoitti meidät etsimää molempien mielestä sopivaa rotua. Tunnelman säilymiseksi otollisena pidättäydyin tyrkyttämästä omia lemppareitani.

Olen kasvanut koiraperheessä ja ison kennelin naapurissa.

TUUMITTUA: Kuumetta koiruleista

0 kommenttia Lisää kommentti
Kiusaaminen, koulukiusaaminen, väkivalta, kouluväkivalta, kiusaaminen päiväkodeissa, kiusaaminen työpaikoilla, kiusaaminen vanhainkodeissa. Arjen lista on vielä paljon pidempi.

Kiusaamisten takia tarvitaan monenlaista sovittelua, päiväkotien minisovittelusta ja sopimisesta aina oikeusjärjestelmän tarjoamiin keinoihin saakka.

PÄÄKIRJOITUS: Kiusa se on pienikin

0 kommenttia Lisää kommentti

Hosumalla tehty on puoleksi purettu.

Juha Sipilä kertoo johtavansa Suomea liike-elämän opeilla.

Mikä yritys on menestynyt reseptillä, jossa päätetään, perutaan, leikataan, lisätään, liimataan, korjataan ja selitetään? Jos tästä piirrettäisiin prosessikaavio, tuloksena olisi spagettimössö.

Vatulointi, höpelöinti ja sipilöinti

9 kommenttia Lisää kommentti