Luottamus ratkaisee

Suomi valmistautuu eduskuntavaaleihin vakavammissa tunnelmissa kuin pitkiin aikoihin. Päivän uutiset ovat enimmäkseen mollivoittoisia.

Ukrainassa jännitetään, saadaanko todellinen tulitauko vihdoin aikaan. Pariisi ja Kööpenhamina ovat joutuneet muutaman viikon sisällä veristen terrori-iskujen näyttämöksi.

7 kommenttia Lisää kommentti

TUUMITTUA: Kampaus suolalla

Bryylcreem oli joskus miesten pilliprässihousuaikaan – kuulemma – suosittu aine, jolla sai aikaiseksi näyttävän ja kestävän kampauksen.

Piikkikärkikenkien, teryleenihousujen, rypistymättömien nailonpaitojen ja nahkatakkien aikaan joku käytti myös sokerivedellä viriteltyä kestävää kampausta. Oli kestävä ja hyvä, kuulemma.

0 kommenttia Lisää kommentti

PÄÄKIRJOITUS: Herätys taloyhtiöt

Pelastuslaki on jo pidempään velvoittanut yrityksiä ja yhteisöjä huolehtimaan omasta turvallisuudestaan ja laatimaan tarvittaessa pelastussuunnitelman.

Suunnitelmassa selvitetään miten onnettomuuksia ennaltaehkäistään ja vaaratilanteita torjuntaan sekä selvitetään rakennuksen ja toiminnassa käytettävien tilojen turvallisuusjärjestelyt.

0 kommenttia Lisää kommentti

TUUMITTUA: Ihanat tanssiaiset

Nyt ei ole mitään odotettavaa pitkään aikaan, huokaisi tyttäreni talviloman loputtua. Huokaisu tuli syvältä, sillä odotettavaa oli reilu viikko sitten vielä ja paljon; loma alkamassa ja sitä ennen lukion Wanhojen päivä. Tai oikeammin kaksi päivää prinsessoina ja prinsseinä.
0 kommenttia Lisää kommentti

TUUMITTUA: Elämäni huonekalut

Sanotaan, että sukututkimuksesta innostuminen on varma keski-iän merkki. Niin pitkällä en ole, mutta läheltä liippaa.

Syksyisessä muutossa huomasin, että harva huonekalu mitään tunnearvoa sisältää, mutta poikkeuksia on. En tule suomenruotsalaisesta kulttuurikodista joten antiikkihuonekaluja minulla ei ole, mutta rakkaita kalusteita kuitenkin.

0 kommenttia Lisää kommentti

PÄÄKIRJOITUS: Iloisin yrittäjä

Suomen Iloisin Yrittäjä 2015 -finalistit on valittu. Mukana on vihtiläisen Elvari Korut -yrityksen Sanna Leinonen. Todella hienoa – vihtiläinen Sanna Leinonen siis kilpailee Suomen parhaimmalla asenteella varustetun pienyrittäjän tittelistä.

Kilpailun järjestää Ilmarinen nyt toisen kerran.

0 kommenttia Lisää kommentti