TUUMITTUA: Eväät koko elämäksi

Nyt tulee turpaan että tärähtää, mutta kestän sen. Tätä kirjoittaessani vietetään imetysviikkoa, enkä malta olla puuttumatta aiheeseen kahden lapsen suomalla rintaäänellä.

En ehkä olisi rohjennut käsitellä tätä arkaa asiaa ellen olisi ärsyyntynyt niin mahdottomasti Imetyksen tuki ry:n imetysviikon teemasta joka on Imetys – Eväät koko elämäksi.

1 kommentti Lisää kommentti

PÄÄKIRJOITUS: Melkoinen kuntavyyhti

Yleisötilaisuuksien järjestäminen kuntalaisten kannalta tärkeistä lähitulevaisuuden asioista on monesti järjestäjille pettymys; kattavasta tiedottamisesta huolimatta vihtiläiset eivät saavu sankoin joukoin yhdessä asioita pohtimaan.

Hyvä esimerkki oli tiistai-iltainen asukasilta metropolikaupungin alustavasta linjauksesta.

0 kommenttia Lisää kommentti

TUUMITTUA: Heijastin heilumaan

auton valokeilat pyyhkivät sumuista pimeyttä. Yhtäkkiä pimeyden keskeltä sukeltaa esiin jalankulkija auton valokeilaan, lähellä ja arvaamatta tummissa vaatteissa. Jalka nytkähtää jo jarrulle, mutta onneksi ei tarvitse painaa. Onneksi siksikin, että jos olisi tarvinnut, se olisi ollut myöhäistä.

Tuntuuko tutulta?

0 kommenttia Lisää kommentti

TUUMITTUA: Aluepoliittisia harjoitelmia

Viimeisen kymmenen vuoden aikana kolme kunnanjohtajaamme on kukin vuorollaan esittänyt kyläkoulujen lakkauttamista. Merkillepantavaa, että viimeisin heistä sanoo ääneen, etteivät maaseutukoulumme kuitenkaan nosta saati kaada kuntatalouttamme.

Tällä kertaa lopetuskorttina käytetään uuden opetussuunnitelman toteuttamista.

5 kommenttia Lisää kommentti