PÄÄKIRJOITUS: Yllätysten syksy?

Vihdin kunnanvaltuusto hyväksyy kautensa toisen talousarvion jo veroprosenttikokouksessa marraskuussa mikäli tämänhetkinen aikataulu pitää paikkansa. Vihdissäkin kamppaillaan alijäämän minimoimisen kanssa.

Nykyisellä menolla Vihdin ensi talousvuosi päättyisi peräti kahdeksan miljoonan euron suuruiseen alijäämään.

0 kommenttia Lisää kommentti

TUUMITTUA: Besserwissereiden länkytystä

Saatan kuullostaa kärttyiseltä keski-ikäiseltä mieheltä. Sitä olenkin. Minua jurppivat ruikutukset, joiden mukaan nuoremmat sukupolvet joutuvat maksamaan vanhimpien ikäluokkien eläkkeet.

-On se niin väärin, epistä, inisee tämä 30 plus-ikäisten uusliberaalien ja wanna be-menestyjien kuoro netin keskustelupalstoilla.

3 kommenttia Lisää kommentti

PÄÄKIRJOITUS: Osaatko ajaa?

Syksy lähenee, vääjäämättä. Niinpä poliisipartiot ovat pitäneet rengasratsioita, talvirengaskauppaa viritellään ja loppukesän viimeisiä tienpäällystystöitä tehdään.

Katseet ovat osin lähestyvissä viimoissa, joten nyt olisi aika laittaa asenteet ja ajokalusto talvikuntoon. Liukas kelihän ei koskaan yllätä. Ketään.

0 kommenttia Lisää kommentti

Sähköinen pakkopaita

Tiedän olevani väärässä ja vähemmistössä, kun vastustan sähköistä laskutusta. Minua ärsyttää laskujen tarkistaminen ja selvittäminen pankin sähköisillä sivuilla. Mutta suomalaisten enemmistö näyttää olevan tyytyväinen, kun ikäviä laskukuoria ei tarvitse avata eikä laskujen maksamiseksi nähdä vaivaa.

28 kommenttia Lisää kommentti