Tähän aikaan vuodesta useassa perheessä jännitetään yliopistojen ja korkeakoulujen pääsykokeita.

Monen nuoren tulevaisuus riippuu kokeiden tuloksesta. On uskomatonta, että pääsykokeista on tehty niin tärkeät, kun miltei jokainen niihin osallistuva on tehnyt myös ylioppilaskokeen.

Nuoret kokeiden kohteena

0 kommenttia Lisää kommentti

Yli kaksisataa vihtiläisnuorta on tänä keväänä valmistunut tai valmistuu. Noin puolet heistä lukiosta ylioppilaaksi ja puolet Luksiasta ammattiin. Perjantaina Luksiassa vietettiin ammattiin valmistuneiden juhlia ja tulevana lauantaina samassa salissa juhlitaan Vihdin lukiosta valmistuvia ylioppilaita.

PÄÄKIRJOITUS: Onnea valmistuville

0 kommenttia Lisää kommentti

Tällä viikolla ilmestyy upea Kesälehtemme, paksu lukupaketti kaikesta kesään liittyvästä, alueen tapahtumista ja mahdollisuuksista. Saamme jälleen esitellä vihtiläisen ylpeytemme: Vihdin Teatterin kesätarjonnan. On mieltä hivelevää lukea ohjaaja Markku Hyvösen kiitoksia siitä, miten täällä löytyy joka vuosi uusia tekijöitä.

PÄÄKIRJOITUS: Vihdissä on kaikkea

0 kommenttia Lisää kommentti

Kävin juuri tutustumassa Nummelan alakoulussa Pikkuyrittäjät-ohjelmaan, jossa yrittäjyys tuodaan lähemmäs oppilaita. Minulle yrittäjyys on aina ollut etäinen asia, sillä en ole yrittäjäperheestä. En ole siis aina tiennyt, että minusta tulee yrittäjä. En tiedä tuleeko minusta koskaan, mutta vasta viime vuosina olen nähnyt sen vaihtoehtona.

TUUMITTUA: Yrittäjyyden monet muodot

0 kommenttia Lisää kommentti

Hallitus on luvannut, ettei veroaste nouse eikä progressio kiristy tällä hallituskaudella.

Tuota lupausta sopii epäillä.

Se edellyttäisi miljardin euron veronalennuksia vielä ennen hallituskauden loppua. Tätä lupausta verojen alentamisesta kärttää myös ay-väki ehtona kilpailukykysopimukselle.

Verottaja haluaa murusetkin

9 kommenttia Lisää kommentti

Kansanedustajat joutuivat tyytymään hopeamitaliin raha-automaattiyhdistyksen järjestämässä pokeriturnauksessa Helsingin Casinolla alkuviikosta. Hopean otti RAY:n kilpailijan Paff:in alueelta Ahvenenmaalta valittu Mats Löfström (r.). Paras naiskansanedustaja oli Maarit Feldt-Ranta (sd.).

Pokeripokka petti

0 kommenttia Lisää kommentti