TUUMITTUA: Monesti eletty

Lapset ovat askarrelleet päiväkodeissa, eskariryhmissä ja kouluissa kaikenlaista pääsiäishienoa. Ruohot laitettiin kasvamaan ajoissa ja sunnuntaina virpojat keräsivät sievoisia suklaamunakekoja, rahaakin. Vihdissä on virpomavitsoja saanut ”vapaasti” riipiä kunnan pajuista.
0 kommenttia Lisää kommentti

PÄÄKIRJOITUS: 1 666 kohtaloa

Vihtiläisiä työttömiä työnhakijoita oli helmikuun lopussa jo 1 666. Vihdin työvoima on nyt 14 770, joten työttömänä vihtiläisestä työvoimasta oli 11,3 prosenttia. Vihdin työllisyystilanne on pitkään ollut Helsingin seutukunnan keskiarvoa, mutta nyt tilanne on jo synkempi.
0 kommenttia Lisää kommentti

TUUMITTUA: Jätevesikeulinta loppuu

Valtioneuvosto on tehnyt tolkun työn; hyväksynyt asetuksen haja-asutusalueiden jätevesiasetuksen siirtymäajan pidentämisestä. Siirtymäaikaa jatketaan tällä kertaa kahdella vuodella maaliskuuhun 2018 asti.

Viemäriverkostojen ulkopuolisilla alueilla jätevesien käsittelyasiat pitää laittaa kuntoon maaliskuuhun 2018 mennessä.

0 kommenttia Lisää kommentti

TUUMITTUA: Ketjupolttaja muistelee

Aloitin tupakoinnin 15-vuotiaana ja lopetin 40-vuotiaana. Loppuvaiheessa meni 2-3 askia päivässä. Viisi minuuttia vailla puolenyön ennen kuin 40-vuotispäiväni alkoi tumppasin viimeisen tupakkani ja sanoin ”se oli siinä”.

Vasta jälkikäteen ymmärrän kuinka paljon tupakka vaikutti ajankäyttööni.

0 kommenttia Lisää kommentti

Työn sankarit

Kari Tolvasta (kok.) Espoosta ja Pauli Kiurua (kok.) Valkeakoskelta voi pitää suorastaan iskurityöläisinä. Tolvanen osallistui syysistuntokaudella hallintovaliokunnan ja lakivaliokunnan kaikkiin kokouksiin. Kiuru taas ei jäänyt kertaakaan pois sivistys- ja ympäristövaliokuntien työstä.

1 kommentti Lisää kommentti