Tämä Kataisen hallituksen puolustusministerin Jyri Häkämiehen kolmen sanan vastaus Washingtonissa Suomen ulkopolitiikan haasteista aiheutti vuonna 2007 paheksuntaa. Tuolloin se olikin liioiteltua retoriikkaa, mutta tänä päivänä sama vastaus olisi jo paljon ymmärrettävämpi.

0 kommenttia Lisää kommentti

Venäjä, Venäjä, Venäjä

Ensi viikolla alkaa henkilöautojen romutuspalkkiokokeilu. Sen toivotaan paitsi uudistavan Suomen perin vanhaa ja turvatonta autokantaa myös siivoavan pihamaita autojen raadoista. Romutuspalkkiokampanjan aikana kuluttaja saa vanhan henkilöautonsa romutettuaan 1 500 euron alennuksen uuden auton oston yhteydessä.
0 kommenttia Lisää kommentti

PÄÄKIRJOITUS: Siivottomia kiinteistöjä

Eräänä iltana kylpyhuoneestani kuului ankaraa rumpsutusta ja lähteeksi osoittautui vuosia vanha pyykkikoneeni. Se teki lopullisen lakon siten, että rumpu juuttui kiinni ja pyykit jäivät sisälle. Vesi onneksi meni ulos. Ei muuta kuin rakkine kiroillen autoon ja Nummelassa autonkorjaaja sahasi rumpuun reiän.
0 kommenttia Lisää kommentti

TUUMITTUA: Tavarat kiertoon

Perhe- ja peruspalveluministeri Juha Rehula aikoo vetää sote-uudistuksen läpi parissa vuodessa. Hänellä on oiva näkemys siitä, että alan työntekijöillä on paras tietämys siitä, miten uudistus pitäisi tehdä. Rehula esittääkin, että alan toimijat miettisivät itsekin tapoja tehdä yhteistyötä ja tekisivät toisin jo nyt.
0 kommenttia Lisää kommentti

PÄÄKIRJOITUS: Ministerille mallia Vihdistä

Matkaopas Janne Antin ja kauppias Vesa Keskinen. Olen lukenut viihdeuutisia ja tullut surulliselle mielelle. Antin on HIV-positiivinen ja Keskinen mennyt naimisiin brasilialaisen tyttöystävänsä kanssa. Syyt ovat erilaiset mutta seuraukset samat: kumpikin on menettänyt läheisen ihmisen. Antin sisaren ja Keskinen isän.
0 kommenttia Lisää kommentti

TUUMITTUA: Menetettyjä rakkaita

Hallitusneuvotteluissa punnittiin vakavasti ympäristöministeriön tarpeellisuutta. Ikäviä viestejä vuodatettiin Smolnan saleihin. Ympäristöministeriön virkamiehet lopettavat työnteon ja nostavat jalat pöydälle lupa-anomuspaperinipun päälle, jos ministeriö sulautetaan muiden ministeriöiden sisälle.

17 kommenttia Lisää kommentti

Ministeriön kohtalo ratkeaa Pariisissa