TUUMITTUA: Huh hellettä!

Nyt sitä sitten piisaa - ja on piisannut jo jonkin aikaa! Lämpöä siis. Työpaikalla on iltapäivälämpötila kohonnut 27 asteeseen. Kotona keittiön ja olohuoneen isot ikkunat aukeavat länteen. Iltapäivällä ja illalla olo kotisohvalla on kuin tropiikissa vaikka pitäisi kaikkia läpiä kiinni ja takapihalla on mahdotonta istua. Mistä siis helpotusta?
0 kommenttia Lisää kommentti

TUUMITTUA: Palautetta tositarkoituksella

Vuokratun mökkiloman jälkeen huomasin, etteivät ihmiset todellakaan valita. Nettisivulla mökin kuvauksessa annettiin ymmärtää, että mökin rannasta pääsee uimaan. Paikan päällä huomasin, että sinne menee uimaan korkeintaan rantakäärme. Rehevän kasvuston takia käännyin mökin omistajan ja vuokraussivuston puoleen.

0 kommenttia Lisää kommentti

PÄÄKIRJOITUS: Kesä parhaimmillaan

Kesä on nyt parhaimmillaan. Lämmintä piisaa, hyviä uimakelejä, viljavainiot lainehtivat, mansikkasadossa ei ollut juurikaan moittimista ja hyttyset eivät ole olleet tänä kesänä superriesana.

Ripillepääsyt, sukutapaamiset, juuri nyt rapujuhlat ja monet kesäjuhlat jättävät tästä nimenomaisesta kesästä hienot muistot.

0 kommenttia Lisää kommentti

TUUMITTUA: Elämä ruudussa

Harrastaako kotonasi asuva lapsi tai nuori monipuolista liikuntaa vähintään tunnin päivässä? Jos vastauksesi on ei, et ole yksin. Opetus- ja kulttuuriministeriö kertoo, että tutkimusten mukaan alle puolet suomalaisista lapsista ja nuorista liikkuu terveytensä kannalta riittävästi.

Ilmiö ei rajoitu vain omaan maahamme.

0 kommenttia Lisää kommentti