Maanantaina nykyinen kunnanvaltuusto istui viimeisen kokouksensa. Ennen kokouksen alkua juttelin kunnanhallituksen puheenjohtaja Tuija Sundbergin ja valtuuston puheenjohtaja Varpu-Leena Malmgrenin kanssa. He kiittelivät mennyttä valtuustokautta sopuisaksi ja sanoivat arvostavansa tapaa, miten asioita on käsitelty asiallisesti.

TUUMITTUA: Kuinka ollaan arvokkaasti?

0 kommenttia Lisää kommentti

Historian pitkäaikaisin naisministeri Sinikka Mönkäre (sd.) antaa palaa oikein kunnolla Patrik Pehkosen kirjoittamissa muistelmissaan Orpotytöstä ministeriksi (Arthouse). Mönkäre (nykyisin Laisaari) kertoo, kuinka hän esitti valtiovarainministeri Sauli Niinistölle erään asian, mutta he eivät onnistuneet sopimaan siitä.

Mönkäreeltä kovaa palautetta

2 kommenttia Lisää kommentti

Virheitä sattuu. Niitä sattuu kaikilla mahdollisilla elämän aloilla, ja myös lehtityössä.

Aikakauslehtiä ja asiakaslehtiä ehditään syynätä tarkasti, mutta eivät niissäkään aina kaikki faktat osu kohdalleen. Sanomalehdissä julkaisutahti on yleensä tiuhempi ja virheitäkin sitä kautta livahtaa enemmän lehteen saakka.

TUUMITTUA: Mokaamisen taito

0 kommenttia Lisää kommentti

Pääministeri rakastaa prosessikaavioita ja työmarkkinat tupo-malleja.

Suomessa yritetään ratkoa kaikki ongelmat yhdellä maailmanmallilla, joka siitetään kabinetissa, mutta se ei koskaan synny elävässä elämässä. Samaa tehtiin Neuvostoliitossa.

Meidän mallimme ei toimi

9 kommenttia Lisää kommentti