Suomessa henkilöllä voi olla vain yksi osoite ja kotikunta. Niiden perusteella määräytyy esimerkiksi äänioikeus, osa tulonsiirroista ja perheen virallinen koko. Kyse ei siis ole pikkuasiasta, vaan isosta osasta perusoikeuksiamme.

25 kommenttia Lisää kommentti

Kaksi kotia, yksi osoite

Nainen ratissa on symboli hitaudelle, epävarmuudelle ja osaamattomuudelle. Nainen ei osaa peruuttaa, parkkeerata eikä varsinkaan painaa kaasua.

En voi sanoa rakastavani ajamista ja luonnehtisin kaasujalkaani varsin maltilliseksi. Rallikuskivaihe jäi ajokortin saatuani kokematta. Silti se ärsyttää.

0 kommenttia Lisää kommentti

TUUMITTUA: Siellä on mies ratissa

Syyslukukausi alkaa Vihdissä tiistaina 11.8. Siitä alkaa 90 koulupäivän syyslukukausi. Sen katkaisee 12.10. alkava viikon pituinen syysloma. Syyslukukausi päättyy jo 20.12. alkavaan joululomaan, jota jatkuu aina tammikuun kuudenteen päivään saakka.

Koulujen alkuun on enää runsaat kolme viikkoa.

0 kommenttia Lisää kommentti

PÄÄKIRJOITUS: Treenihetket koittivat

Kesähäiden kultakausi on meneillään. Tulevat morsiamet sovittavat häämekkoja ja yrittävät valita suklaa- ja mansikkakakun väliltä. Minäkin olen perinteisesti saanut kutsun tämän kesän häihin. Juhlat kuitenkin tuottavat päänvaivaa: mitä veisin parille häälahjaksi tai laittaisin jalkaani, kun viimevuotiset kengät ovat rispaantuneet?
0 kommenttia Lisää kommentti

TUUMITTUA: Kesähäiden huumaa

Nummelan Palloseuran vuonna 2001 syntyneet tytöt voittivat sarjansa 30. Stadi Cupissa kesäkuussa Helsingissä. Nummelalaiset voittivat myös viime vuonna sarjansa.

Viime viikolla joukkue korjasi potin Helsinki Cupissa voittamalla ikäluokkansa mestaruuden. Mahtava, todella mahtava menestys vihtiläiselle jalkapalloilulle.

0 kommenttia Lisää kommentti

PÄÄKIRJOITUS: Huikea voitto