PÄÄKIRJOITUS: Hyvää Joulua

Musta joulu, taantumajoulu, hätää, murhetta, puutetta ja yksinäisyyttä. Riemua, yhteistä tekemistä, mieluisia lahjoja, notkuvia pöytiä, kuusentuoksua, pipareita. Tänäkin jouluna vihtiläinen on kaikkea tätä – ja paljon muutakin.

Oli puutetta tai ei niin joulun kunkin rakentaa omanlaisekseen tänä viikonloppuna ja lähipäivinä.

0 kommenttia Lisää kommentti

PÄÄKIRJOITUS: Yhdessä eteenpäin

Pääkaupunkiseudun poliisilaitokset ja Keskusrikospoliisi kehittävät yhteistoimintaansa edelleen.

”Tavoitteena on parantaa poliisitoiminnan tehokkuutta, yhteiskunnallista vaikuttavuutta, tuottavuutta ja taloudellisuutta yhdistämällä voimavarat, kohdentamalla toimintaa entistä tarkemmin sekä ajoittamalla toimenpiteet täsmällisesti”.

0 kommenttia Lisää kommentti

TUUMITTUA: Hyvät kanssakulkijani pimeydessä

Äiti pysähtyi kohentamaan lastensa reppuja. Se oli jotenkin hellyttävä ja sykähdyttävä näky. Taaperoilla oli talvitamineittensa päällä keltaiset huomioliivit ja repuissaan isot heijastintarrat. Samaa tarraa oli vielä ulkohousujen pultuissa. Kypärämyssyjen tupsut vain pompahtelivat kun lapset jatkoivat matkaansa äidin vierellä.

0 kommenttia Lisää kommentti

PÄÄKIRJOITUS: Tuulten mukana

Vihdin kunnanvaltuuston maanantainen kokous oli lyhyt – mutta asioiltaan suuri. Tuntiin mahtui Vihdin kunnan tulevaisuuden kannalta suuri asia – ensi vuoden kaavoitusohjelma.

Se on sisällöltään ihan vakiotavaraa, mutta aiheesta käytetyt puheenvuorot kertoivat uuden ajan alkaneen.

0 kommenttia Lisää kommentti

TUUMITTUA: Lunta niskaan

Joulukuusen valitseminen lähestyy varmuudella. Tasalaatuinen tanskalainen hybridi, suomalaismetsästä harkitusti itse valikoitu uniikki vai huoltoaseman pihasta iltahämärissä valittu ”tuo on hyvä” -versio.

Vai jokin muu, vaikkapa esimerkiksi allergiatalouksien suosima muovikuusi; vihreä, valkoinen, punainen tai musta!

0 kommenttia Lisää kommentti