Olin toiveikas. Puolisoni teki testiä, jossa selvitettiin, mikä koira sopisi hänelle. Testin vastaus oli typerä, mutta innoitti meidät etsimää molempien mielestä sopivaa rotua. Tunnelman säilymiseksi otollisena pidättäydyin tyrkyttämästä omia lemppareitani.

Olen kasvanut koiraperheessä ja ison kennelin naapurissa.

TUUMITTUA: Kuumetta koiruleista

0 kommenttia Lisää kommentti
Kiusaaminen, koulukiusaaminen, väkivalta, kouluväkivalta, kiusaaminen päiväkodeissa, kiusaaminen työpaikoilla, kiusaaminen vanhainkodeissa. Arjen lista on vielä paljon pidempi.

Kiusaamisten takia tarvitaan monenlaista sovittelua, päiväkotien minisovittelusta ja sopimisesta aina oikeusjärjestelmän tarjoamiin keinoihin saakka.

PÄÄKIRJOITUS: Kiusa se on pienikin

0 kommenttia Lisää kommentti

Hosumalla tehty on puoleksi purettu.

Juha Sipilä kertoo johtavansa Suomea liike-elämän opeilla.

Mikä yritys on menestynyt reseptillä, jossa päätetään, perutaan, leikataan, lisätään, liimataan, korjataan ja selitetään? Jos tästä piirrettäisiin prosessikaavio, tuloksena olisi spagettimössö.

Vatulointi, höpelöinti ja sipilöinti

5 kommenttia Lisää kommentti
Pelastuslaki velvoittaa ihan jokaista toimimaan huolellisesti tulipalon tai muun onnettomuuden vaaran ja vahingon välttämiseksi. Omilla valinnoilla ja teoillaan lähes jokainen pystyy vaikuttamaan omaan ja läheistensä turvallisuuteen.

Suomalaisilla on paljon oikeuksia, mutta myös velvollisuuksia.

PÄÄKIRJOITUS: Turvallinen arki ja juhla

0 kommenttia Lisää kommentti
Kun kymmenenkin - tässä tapauksessa miestä – kokoontuu pohtimaan yleisiä asioita moninaisten elämänkokemuksiensa kanteilta niin aikaa saattaa vierähtää tovi, ja kolmaskin.

Takuuvärikkään keskustelun saa pamauttamalla pöytään kunnon aiheen: miehekkään, useimpia osallistavan, mahdollisuuksia tarjoavan, keskustelua kiihdyttävän, mutta myös tarpeen v

TUUMITTUA: Aika hyvin ovat asiat

0 kommenttia Lisää kommentti