Kunnanhallitus päätti maanantaisessa kokouksessa yksimielisesti ilmoittaa Maahanmuuttovirastolle, että Vihdin kunta pitää tärkeänä jatkaa mahdollisuuksien suunnitelmallista selvittämistä pakolaisten tai turvapaikanhakijoiden ottamiseksi tai hätämajoittamiseksi Vihtiin.

Vihdin kunta ei puolla turvapaikanhakijoiden vastaanottotoiminnan toteuttamist

0 kommenttia Lisää kommentti

PÄÄKIRJOITUS: Ehkä kyllä, ehkä ei

Olihan se otsikko yliampuva. En pidä tuollaisesta klikkijournalismista, mutta tämä puolsi paikkansa keskustelun synnyttämiseksi. Meillä oli viime viikolla uutinen otsikolla ”Lohjan päivystykseen vain hengenvaarassa”. Jutun kirjoittajaa ei otsikosta pidä ampua, sitä terävöitettiin täällä taittovaiheessa. Sanoma jutussa on kuitenkin tärkeä.
0 kommenttia Lisää kommentti

TUUMITTUA: Hengenvaarassa vai ei

Isänmaallisen kuvaston kirkkaimpiin tähtiin kuuluu Tuntemattoman sotilaan vänrikki Koskela. Häntä pidetään suomalaisen miehen arkkityyppinä – vaitelias ja asiallinen perusmies, joka hoitaa velvollisuutensa.

Koskelaa on muistettu jälleen, kun uutiset välittävät kuvia turvapaikanhakijoista.

64 kommenttia Lisää kommentti

Nuoret miehet

Istuin kunnanhallituksen kokoushuoneessa, ympärilläni kunnan keskeinen johto sivistysjohtajaa lukuunottamatta. Oli kehityspäällikkö, hallintosihteeri, yrityskehittäjä, kuljetusasiantuntija, tietohallintojohtaja, hallintojohtaja, talous- ja strategiajohtaja, nykyinen vs. kunnanjohtaja ja tuleva vs. kunnanjohtaja.
0 kommenttia Lisää kommentti

TUUMITTUA: Enemmän pöhinää

Kyllästymiseen asti suunniteltu sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistaminen on ollut kuin kesälomalla viime päiviin saakka.

Kuluneella viikolla julkistettu Aalto-yliopiston, Kunnallisalan kehittämissäätiön sairaanhoitopiirien osaraportti antaa päätöksiä tekeville paljon ajateltavaa.

0 kommenttia Lisää kommentti

PÄÄKIRJOITUS: Suunnanmuutoksia