TUUMITTUA: Lähtökohtaisesti kielletty

Työsuojelun toimintaohjelma. Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma. Päihdeohjelma. Varhaisen välittämisen malli. Koulutussuunnitelma. Perehdyttämissuunnitelma. Lakimääräinen työterveyshuolto. Työsuhteen keskeiset ehdot ja työtodistus, jossa on lain määrittelemät tiedot. Ohjeet lain edellyttämien henkilöiden valintaan ja kokouksiin.

0 kommenttia Lisää kommentti

TUUMITTUA: Kirkasvalomieli

En ole syksyn tai talven ystävä vaan kevään ja kesän kasvatti. On tiukkaa ajaa töihin kun on vielä pimeää ja sitten kotiin kun on jälleen pimeää. Pimeys imee energiat. Sellainen puuha, joka kesällä sujuisi suit sait, vaatii nyt kolminkerroin energiaa ja kaksinverroin aikaa. Hyvä mielialakin saattaa välillä olla nyt kortilla.

Mikä lääkkeeksi?

0 kommenttia Lisää kommentti

TUUMITTUA: Tyylipisteitä

Kyläkouluvääntö on taas väännetty ja aiempaa voimakkaammin väännettiinkin.

Tarkoitus ei pyhitä keinoja enkä näin ollen anna kovinkaan korkeita tyylipisteitä kaikille kyläkoulujen puolustajille. Vai mitä pitää ajatella siitä, että kunnanvaltuuston oli otettava turvamiehet suojakseen asiaa käsiteltäessä?

3 kommenttia Lisää kommentti

PÄÄKIRJOITUS: Sekaannuksia tulossa?

Monille iso arjen uudistus tulee runsaan kuukauden kuluttua myös Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella kun Kela-korvauksen saa 10.12. alkaen jo taksissa. Muutos on mittava – siksi sen sisäänajo alkoi alkuvuodesta muun muassa Keski-Pohjanmaan alueella.

Kitkatta uudistuksen vaiheittainen käynnistäminen ei onnistunut.

0 kommenttia Lisää kommentti

TUUMITTUA: Paha paha media

Näinä päivinä on somessa näkynyt valitusta siitä kuinka media mässäilee muka edesvastuuttomasti Rautavaaran hirvittävällä tragedialla ja toisaalta julkkisten verotiedoilla. Rautavaaran käsittely kun on sosiaalipornoa ja BB-turhisten verotiedot yksityisasia. Paha paha media.

On paljon maita, joissa ei ole pahaa pahaa mediaa.

0 kommenttia Lisää kommentti