Lokakuu on yrittäjien oma kuukausi. Kukaan ei kärsisi jos yrittäjyys olisi valtakunnallisestikin terävämpi teema ympäri vuoden.

Vihdin yrittäjät -yhdistyksessä valmistaudutaan nyt yrittäjäkuukauden perinteiseen yrittäjäjuhlaan, joka järjestetään Nummelassa ensi viikon lauantaina 17.10. Viimeinen ilmoittautumispäivä on tänään torstaina.

PÄÄKIRJOITUS: Yrittämisen aika

0 kommenttia Lisää kommentti
Tuomas Enbuske teki sen, mihin harva moderaattorikaan on pystynyt: käänsi vihtiläisten keskustelun toviksi pois turvapaikanhakijoista ja olemaan yhtä mieltä jostain asiasta. No, tietenkin paikalliset älypäät kiirehtivät osoittamaan käytöstapansa ja kirjalliset lahjansa, mutta asiasta sentään oltiin yhtä mieltä: Vihtiä ei haukuta.

TUUMITTUA: Kammottavaa, Enbuske

0 kommenttia Lisää kommentti

Rahasta on helpompi riidellä kuin tunteista.

Yhtäkkiä Suomesta löytyy satoja miljoonia, ellei jopa miljardi euroa pakolaisille, kun on pakko auttaa. Seteleitä ei ole saatu kokoon, kun vanhukset olisivat tarvinneet kuivat vaipat, lisää hoitajia tai lastensairaala olisi pitänyt rahoittaa verovaroista.

Yhdet rahat ja sama jono

5 kommenttia Lisää kommentti

Länsimainen työelämä muistuttaa larppausta, jossa pelaajat on roolitettu yrittäjiksi ja palkansaajiksi. Historia, tuo pelinrakentajista suurin, on koonnut tämän kahtiajaon ympärille kokonaisia yhteiskuntia: verotus, sosiaaliturva, ajan käyttö – kaikki ne riippuvat siitä, kumpaa paikkaa pelaat.

Onko huomenna työmarkkinaosapuolia?

12 kommenttia Lisää kommentti

Eduskunnan suurin puolue, keskusta, ei halua ainakaan taistelutta menettää eduskunnan pääsihteerin paikkaa Seppo Tiitisen (kesk.) jäädessä pitkän kauden jälkeen eläkkeelle vuodenvaihteessa. Ehdokaspulasta kärsinyt puolue keksi marssittaa kehiin ympäristöministeriön kansliapäällikön Hannele Pokan, 63.

Pitääkö Pokka?

2 kommenttia Lisää kommentti
Heijastimet. Ne heijastimet. Missä sinun heijastimesi on? Laatikossa? Taskussa? Ei ole heijastinta/heijastimia ollenkaan? Entä sitten polkupyörän etu- ja takavalot, heijastimet, turvaliivi, kypärä?

Maanantaiaamuna oli aito riemu silmille pyöräilijä valtatie 25:lla Nummelan kohdalla.

TUUMITTUA: Näe ja tule nähdyksi

0 kommenttia Lisää kommentti

Jokainen turvapaikanhakija maksaa sisäministeriön mukaan 16 367 euroa vuodessa.

Turvapaikkahakemuksen käsittelyyn kuluu noin kahdeksan kuukautta, minkä perusteella jokaisen tulijan hinta on noin 11 000 euroa. Eli 50 000 pakolaisen kustannus on 550 miljoonaa euroa vuodessa.

Paljonko lasket elintasoasi

62 kommenttia Lisää kommentti