Poliisin venepartio liikkui viime viikonloppuna Hiidenvedellä valvomassa vesiliikennettä. Vaikka sunnuntaina oli jo upea ilma, vesillä oli vielä hiljaista. Liikkeellä oli vain jonkin verran kalastajia.

Hiidenvedellä ja Lohjajärvellä pysäytettiin reilut 30 venettä, joiden asiat olivat pääosin kunnossa.

0 kommenttia Lisää kommentti

PÄÄKIRJOITUS: Kansalaistaito kuntoon

Tämä Kataisen hallituksen puolustusministerin Jyri Häkämiehen kolmen sanan vastaus Washingtonissa Suomen ulkopolitiikan haasteista aiheutti vuonna 2007 paheksuntaa. Tuolloin se olikin liioiteltua retoriikkaa, mutta tänä päivänä sama vastaus olisi jo paljon ymmärrettävämpi.

2 kommenttia Lisää kommentti

Venäjä, Venäjä, Venäjä

Ensi viikolla alkaa henkilöautojen romutuspalkkiokokeilu. Sen toivotaan paitsi uudistavan Suomen perin vanhaa ja turvatonta autokantaa myös siivoavan pihamaita autojen raadoista. Romutuspalkkiokampanjan aikana kuluttaja saa vanhan henkilöautonsa romutettuaan 1 500 euron alennuksen uuden auton oston yhteydessä.
0 kommenttia Lisää kommentti

PÄÄKIRJOITUS: Siivottomia kiinteistöjä

Eräänä iltana kylpyhuoneestani kuului ankaraa rumpsutusta ja lähteeksi osoittautui vuosia vanha pyykkikoneeni. Se teki lopullisen lakon siten, että rumpu juuttui kiinni ja pyykit jäivät sisälle. Vesi onneksi meni ulos. Ei muuta kuin rakkine kiroillen autoon ja Nummelassa autonkorjaaja sahasi rumpuun reiän.
0 kommenttia Lisää kommentti

TUUMITTUA: Tavarat kiertoon