PÄÄKIRJOITUS: Mittasuhteet selkeiksi

Viikon kuluttua maanantaina tehdään Vihdin kunnanvaltuustossa päätökset esimerkiksi ensi vuoden veroprosenteista ja lähitulevaisuuden kouluverkosta. Illasta on tulossa kuuma.

Vihdin kouluverkon harventamista on suunniteltu nyt noin parinkymmenen vuoden ajan. Kunnanhallitus päätti tiistaina äänin 5-4 esittää kyläkoulujen lakkauttamista.

0 kommenttia Lisää kommentti

TUUMITTUA: Minä itse

Vihdissä on tunnetusti vuosikymmenien ajan esimerkiksi yleisönosastokirjoituksissa siteerattu raamatunlauseita – niitä on liitelty milloin mihinkin asiayhteyteen.

Suurelle yleisölle kyseiset viestit eivät ole läheskään aina valjenneet.

0 kommenttia Lisää kommentti

TUUMITTUA: Epäreilu ebola

Ebolan leviämisen pysäyttämiseen Länsi-Afrikassa käytetään jo melkoisia voimavaroja ja toivoa vaan sopii, että pysäyttämisessä onnistutaan. Asiantuntijoiden mukaan armonaikaa on joulukuuhun saakka - sen jälkeen epidemian tahti on hallitsematon ja jos virus pääsisi Nigerian isoihin kaupunkeihin, olisi katastrofi ennennäkemätön.
0 kommenttia Lisää kommentti

TUUMITTUA: Eväät koko elämäksi

Nyt tulee turpaan että tärähtää, mutta kestän sen. Tätä kirjoittaessani vietetään imetysviikkoa, enkä malta olla puuttumatta aiheeseen kahden lapsen suomalla rintaäänellä.

En ehkä olisi rohjennut käsitellä tätä arkaa asiaa ellen olisi ärsyyntynyt niin mahdottomasti Imetyksen tuki ry:n imetysviikon teemasta joka on Imetys – Eväät koko elämäksi.

1 kommentti Lisää kommentti