PÄÄKIRJOITUS: Valoa odoteltaessa

Vihti kesällä 2008: työvoiman määrä oli 13 685. Työttömänä oli 282 miestä ja 336 naista, yhteensä siis 618. Työttömyysaste 4,5 prosenttia.

Vihti kesällä 2014: työvoiman määrä on 14 671 ja työttömänä on 785 miestä ja 746 naista. Työttömien kokonaismäärä on viimeisimmän tilaston mukaan 1 531 ja työttömyysaste on 10,4 prosenttia.

0 kommenttia Lisää kommentti

Vessoja kansalle

Poliitikot eivät mielellään puhu vessoista. Käymälöiden tai viemäriverkoston puolustamisesta ei tällä selfieiden ja loaferien vuosikymmenellä tipu pisteitä, vaikka kyse on kansanterveydellisesti ja ekologisesti huipputärkeistä asioista.

24 kommenttia Lisää kommentti

PÄÄKIRJOITUS: Juhlassa jokaiselle jotakin

Ensi viikon viikonloppu on Vihdin syntymäpäiväviikonloppu – kolmepäiväiset juhlat järjestetään perjantaista alkaen kirkonkylässä, jossa ensimmäinen nimeltä tunnettu Vihdin kirkkoherra Martti vihittiin virkaan Pyhän Bartholomeuksen päivänä elokuun 24. päivänä vuonna 1507.

Tätä päivää pidetään Vihdin pitäjän perustamispäivänä.

0 kommenttia Lisää kommentti

TUUMITTUA: Ei oo mun syyni

Ikävä kyllä, anteeksi, olen pahoillani. Länsi-Uudenmaan poliisi ja sen lupapalvelut; siinä muutama sana vapaasti kopioitavaksenne. Saa jakaa.

Jos jokin luvattu palvelu ei toimi tai muuten tyrii, kuuluu pahoitella sitä. Varsinkin palveluammatteihin tuo sääntö pätee, oli itse syyllinen eli ei.

0 kommenttia Lisää kommentti