Aivan liian usein löydän itseni ruikuttamasta kaikenlaista. Golfiini on ilmestynyt ruostetta ja kilometrejäkin on jo mittarissa 300 000. Viikonloppu on liian lyhyt. Bensa on liian kallista ja paikoin kännykkäverkkokin pätkii. Kaduissa on kuoppia ja televisiosta tulee liikaa uusintoja.

Enää en valita.

0 kommenttia Lisää kommentti

TUUMITTUA: Delhistä Nummelaan

Suomessa henkilöllä voi olla vain yksi osoite ja kotikunta. Niiden perusteella määräytyy esimerkiksi äänioikeus, osa tulonsiirroista ja perheen virallinen koko. Kyse ei siis ole pikkuasiasta, vaan isosta osasta perusoikeuksiamme.

32 kommenttia Lisää kommentti

Kaksi kotia, yksi osoite

Nainen ratissa on symboli hitaudelle, epävarmuudelle ja osaamattomuudelle. Nainen ei osaa peruuttaa, parkkeerata eikä varsinkaan painaa kaasua.

En voi sanoa rakastavani ajamista ja luonnehtisin kaasujalkaani varsin maltilliseksi. Rallikuskivaihe jäi ajokortin saatuani kokematta. Silti se ärsyttää.

0 kommenttia Lisää kommentti

TUUMITTUA: Siellä on mies ratissa

Syyslukukausi alkaa Vihdissä tiistaina 11.8. Siitä alkaa 90 koulupäivän syyslukukausi. Sen katkaisee 12.10. alkava viikon pituinen syysloma. Syyslukukausi päättyy jo 20.12. alkavaan joululomaan, jota jatkuu aina tammikuun kuudenteen päivään saakka.

Koulujen alkuun on enää runsaat kolme viikkoa.

0 kommenttia Lisää kommentti

PÄÄKIRJOITUS: Treenihetket koittivat

Kesähäiden kultakausi on meneillään. Tulevat morsiamet sovittavat häämekkoja ja yrittävät valita suklaa- ja mansikkakakun väliltä. Minäkin olen perinteisesti saanut kutsun tämän kesän häihin. Juhlat kuitenkin tuottavat päänvaivaa: mitä veisin parille häälahjaksi tai laittaisin jalkaani, kun viimevuotiset kengät ovat rispaantuneet?
0 kommenttia Lisää kommentti

TUUMITTUA: Kesähäiden huumaa