TUUMITTUA: Epäreilu ebola

Ebolan leviämisen pysäyttämiseen Länsi-Afrikassa käytetään jo melkoisia voimavaroja ja toivoa vaan sopii, että pysäyttämisessä onnistutaan. Asiantuntijoiden mukaan armonaikaa on joulukuuhun saakka - sen jälkeen epidemian tahti on hallitsematon ja jos virus pääsisi Nigerian isoihin kaupunkeihin, olisi katastrofi ennennäkemätön.
0 kommenttia Lisää kommentti

TUUMITTUA: Eväät koko elämäksi

Nyt tulee turpaan että tärähtää, mutta kestän sen. Tätä kirjoittaessani vietetään imetysviikkoa, enkä malta olla puuttumatta aiheeseen kahden lapsen suomalla rintaäänellä.

En ehkä olisi rohjennut käsitellä tätä arkaa asiaa ellen olisi ärsyyntynyt niin mahdottomasti Imetyksen tuki ry:n imetysviikon teemasta joka on Imetys – Eväät koko elämäksi.

1 kommentti Lisää kommentti

PÄÄKIRJOITUS: Melkoinen kuntavyyhti

Yleisötilaisuuksien järjestäminen kuntalaisten kannalta tärkeistä lähitulevaisuuden asioista on monesti järjestäjille pettymys; kattavasta tiedottamisesta huolimatta vihtiläiset eivät saavu sankoin joukoin yhdessä asioita pohtimaan.

Hyvä esimerkki oli tiistai-iltainen asukasilta metropolikaupungin alustavasta linjauksesta.

0 kommenttia Lisää kommentti

TUUMITTUA: Heijastin heilumaan

auton valokeilat pyyhkivät sumuista pimeyttä. Yhtäkkiä pimeyden keskeltä sukeltaa esiin jalankulkija auton valokeilaan, lähellä ja arvaamatta tummissa vaatteissa. Jalka nytkähtää jo jarrulle, mutta onneksi ei tarvitse painaa. Onneksi siksikin, että jos olisi tarvinnut, se olisi ollut myöhäistä.

Tuntuuko tutulta?

0 kommenttia Lisää kommentti