Michael Monroe paljastaa geishatatuointinsa

Michael Monroe kertoo TV 5 -kanavan uudessa Ruomatkalla-ohjelmassa, että japanilaiset tekivät hänelle valtavan sushikakun kuulleessaan, että Monroella on käsivarressaan geishatatuointi.

Tommi E. Virtanen

Tutut kasvot Voice of Finlandista Michael Monroe ja Saara Aalto nähdään kokkaamassa TV 5 -kanavan uudessa Ruokamatkalla-ohjelmassa.

.

TV 5:llä 5.5. alkaa uusi Ruokamatkalla-sarja, jossa julkkisparit kokkailevat Suomen MasterChefistä tutun kokkijuontaja Ellen Kajavan kanssa itselleen tärkeiden ruokakulttuurien parissa.

Ensimmäisessä jaksossa kokkailevat parivaljakko Janne Kataja ja Ella Kanninen. Uskokaa tai älkää, mutta osittain Italiassa asuva Ella Kanninen myöntää kuvausten aikana, ettei hän ole koskaan upottanut sormiaan pastajauhoihin. Samalla selviää, miten Janne Katajalta sujuu tomaatti-mozzarellasalaatin valmistaminen.

Ohjelman jaksoissa nähdään myös muun muassa aviopari Jani ja Mari Sievinen.

– Oli yllättävää huomata, miten täydellistä Suomea Mari Sievinen puhuu, ohjelman tuottaja Sanna Saarijärvi kertoo.

Kenties vauhdikkaimmat parivaljakot ovat Voice of Finlandissa esiintyneet Michael Monroe ja kilpailussa toiseksi jäänyt Saara Aalto. Japaniaiheisen teeman parissa kokkaava Monroe kertoo, mitä hänen käsivartensa geishatatuointi sai aikaan: japanilaiset kokkasivat Monroelle valtavan sushikakun.

Kenties vieläkin vauhdikkaampaa kokkailua on odotettavissa Duudsonien Jarno ”Jarppi” Leppälän ja Jukka Hildénin saapuessa keittiöön jenkkihenkisten ruokien pariin.

Käyttäjän Heli Koivuniemi kuva
Heli Koivuniemi