Paikalliset

Enäjärven singlen myynti käynnistyy ensi viikolla

Levy valmis. Sedu Koskinen esitteli Enäjärven rantaan -singlen kantta maanantai-iltana Vihdin kunnantalolla pidetyssä palaverissa.

Vihdin Uutiset

Diili-sarjassa on nyt päästy vaiheeseen, jossa Sedu Koskinen ja Stefan Lindfors ovat paljastaneet vihtiläiset bisnessuunnitelmansa.

Maanantaisessa lähetyksessä kerrottiin kuinka kaksikko tuotti pikavauhtia Enäjärven rantaan -nimisen singlelevyn ja loi sen rinnalle monumenttihankkeen.

Enäjärven rantaan -singelevyt Warner Music toimittaa Vihtiin ensi viikon tiistaina ja niiden myynti käynnistyy pian sen jälkeen.

Singelevyjä myyvät Kuoppanummen koulun oppilaat ja Nummelan Palloseuran juniorit muun muassa markettien auloissa sekä ovelta ovelle.

Singlelevy ja monumentti ovat Diili -ohjelmassa ideoitu Sedu Koskisen ja Stefan Lindforsin hyväntekeväisyyshanke Enäjärven hyväksi.

 

Singlelevyjen myyntihinta on kuusi euroa. Warnerille menee euro ja nuoret saavat koululleen myyntiprovision, jonka jälkeen jokaisesta levystä jää Enäjärven kunnostuksen tukemiseen vajaat neljä euroa.

– Kunta osallistuu monumenttihankkeeseen 5 000 eurolla ja levymyynnistä Enäjärven hyväksi kertyy noin 20 000 euroa. Kaiken kaikkiaan koossa alkaa olla noin 30 000 euroa, Sedu Koskinen esitteli Vihdin kunnantalolla maanantai-iltana ennen illan Diili-jakson esittämistä.

Stefan Lindfors on suunnitellut Enäjärven hyväksi ravun tulevaisuutta kuvaavan monumentin, jonka sijoituspaikkaa pohditaan vielä.

– Monumentti paljastetaan kaiken kansan juhlassa lavetilla torstaina 30.5. Lopulliseen paikkaansa Enäjärvi-monumentti sijoitettaneen kesän lopulla, Sedu Koskinen kertoo.

 

Työryhmän jäsenet ja kunnan edustajat ovat tähän mennessä katsastaneet monumentin sijoituspaikkoja erityisesti Enärannan alueelta.

– Monumentti on kooltaan muutama metri kanttiinsa ja sen painaa tuhatkunta kiloa. Valaistuna Stefanin teos pääsee tulee olemaan todella upea, Sedu Koskinen vinkkaa.

Lindforsin suunnitteleman monumentin avulla kerätään varoja Enäjärven hyväksi. Hankkeen tukijat saavat nimensä taideteoksen yhteyteen.

Tarjolla on Enäjärven kunnostustöiden tukemiseksi 5 000 euron ja 1 000 euron vaihtoehdot yrityksille ja yksityishenkilö saa nimensä monumentin yhteyteen 200 euron tukisummalla.

Vinkkejä monumentin sijoituspaikaksi voi lähettää osoitteeseen [email protected]

Enäjärven rantaan -singelevyn on tuottanut Antti Riihimäki. Laulaja on Heli Koski, joka osallistui myös sanoitukseen. Sanoittaja on Ile Vainio ja kappaleen on säveltänyt Lenni-Kalle Taipale.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat