Paikalliset

Kuntalaiset kutsutaan mukaan Vihdin liikenneturvallisuussuunnitelman laatimiseen

Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus sekä kunnat ovat käynnistäneet Vihdin, Karkkilan ja Nummi-Pusulan liikenneturvallisuussuunnitelman laatimisen.

Alueen asukkaat kutsutaan mukaan suunnitteluun.

Liikenneturvallisuussuunnitelman alkuvaiheessa järjestetään liikenneturvallisuuskysely, johon kuntalaisia pyydetään vastaamaan. Kyselyllä selvitetään asukkaiden liikkumistapoja, koettua liikenneturvallisuutta, liikkumisen esteitä ja ongelmia sekä kerätään tietoa liikenneturvallisuusongelmista.

Kyselyyn voi vastata 16.5.2011 asti kunnan internetsivulla olevan linkin kautta tai täyttämällä paperinen kyselylomake ja palauttamalla se vastauslaatikkoon. Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan jokaisessa kunnassa yksi pyöräilykypärä. Vastauspaikkoja ovat: Vihdin kirkonkylän kirjasto, terveyskeskus, Prisma ja Citymarket.

Kyselyn lisäksi kuntien asukkaille järjestetään työn aikana yleisötilaisuus, jossa asukkaat voivat kertoa suunnittelijoille seudun ja oman kuntansa liikenneturvallisuusongelmista sekä kertoa suunnittelijoille mielipiteitä alustavista suunnitelluista toimenpiteistä. Tilaisuuden ajankohdasta tiedotetaan myöhemmin erikseen.

Uudenmaan ELY-keskus ja Vihdin, Karkkilan ja Nummi-Pusulan kuntien lisäksi suunnitelman tekemiseen osallistuvat mm. Liikenneturvan ja poliisin edustajat. Suunnittelutyöstä vastaa Sito Oy.

Liikenneturvallisuussuunnitelman laatiminen on aloitettu huhtikuussa 2011. Suunnittelutyön etenemistä ja esim. liikenneturvallisuuskyselyn tuloksia voi seurata kuntien internetsivuilta. Suunnitelma valmistuu tammikuussa 2012.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat