Paikalliset

Susihavaintoja Vihtijärvellä

Suden epäillään olevan liikkeellä Vihtijärvellä.

Sirja Blixt

Vihtijärven kyläyhdistys tiedottaa nettisivuillaan, että kylän koulun pihalla on huhun mukaan keskiviikkona 21.9. ollut susi. Havaintoja kylällä on ollut useita viime viikkoina.

Kylän petoyhdyshenkilö Risto Kivistön mukaan Raaseporissa on hajonnut susilauma ja ilmeisesti on kyse omaa reviiripaikkaa hakevasta yksilöstä.

Risto Kivistö on kertonut kyläyhdistyksen nettisivujen toimitukselle, että asiasta tiedottaa poliisi. – Kukaan ei voi olla sataprosenttisen varma, onko kyseessä susi vai koira, mutta kaikki merkit viittaavat suteen. Asia selviää varmaksi vasta patologisissa tutkimuksissa jos sellaista koskaan tulee, nettisivulla tiedotetaan. Kirjoituksessa myös muistutetaan, että paniikkiin ei ole aihetta, mutta varovaisuuteen tietenkin.

–  Älä jätä roskapusseja ym. pihalle. Susihavainnot tulee ilmoittaa välittömästi petoyhdyshenkilö Risto Kivistölle, puhelinnumero: 0400 190 895. Risto käy tarkastamassa mahdolliset jäljet ja jätökset, haastattelee silminnäkijät ja tiedottaa poliisille, joka lain mukaan on vastuussa suurpedoista tiedottamisesta.

Lähde www.vihtijarvi.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat