Paikalliset

Hannu Tanskanen perusti Suomi Ensin -valtuustoryhmän

Hannu Tanskanen (ylhäällä keskellä) perusti uuden valtuustoryhmän maanantaina.

Vesa Valtonen

– Olen tänään perustanut valtuustoryhmän nimellä Suomi Ensin -liike. Ryhmän puheenjohtajana toimii allekirjoittanut.

Tällaisen lyhyen ilmoituksen teki valtuustoon hiljattain noussut Hannu Tanskanen (sit.) maanantaina. Hän lähetti ilmoituksen kunnanvaltuuston puheenjohtajalle Varpu-Leena Malmgrenille.

Hannu Tanskanen nousi valtuustoon perussuomalaisten Juhani Höylän muutettua pois Vihdistä.

– Taustana tälle valtuustoryhmän perustamiselle on, että olemme pidemmän aikaa pitäneet yhteyttä Suomi Ensin -ryhmän vihtiläisen vetäjän Panu Huuhtasen kanssa. Meillä on ollut puhetta heidän ehdokkaakseen lähtemisestä. Nyt kun näyttää siltä, ettei riittävästi kannattajakortteja saada ajoissa, eräät kansallismieliset ryhmät lähtevät vaaleihin yhteislistalla, Tanskanen taustoittaa.

– Panu Huuhtanen ja Marco DeWitt ottivat tämän ajatuksen valtuutoryhmästä ilolla vastaan, onhan se kansanliikkeen ensimmäinen valtuustoryhmä. Minä aion ehdolle ryhmän nimissä kevään kuntavaaleissa jos tarvittava tuki löytyy, Hannu Tanskanen kertoi maanantaina.

Suomi Ensin on kansanliike, joka pyrkii viralliseksi puolueeksi. Kansanliike ajaa aina ensisijaisesti suomalaisten etuja poliittisissa kysymyksissä.

– Tämä ei tarkoita sitä ettemme välittäisi lainkaan vieraiden valtioiden kansalaisista, mutta vieraiden valtioiden kansalaiset eivät saa vaikuttaa negatiivisesti suomalaisten elämään oli tilanne mikä tahansa, kansanliikkeen verkkosivuilla kerrotaan.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat