Vihtiläisyrityksiä mukana Suomi 100 -äänestyksessä

100 hyvää Suomesta -äänestyksessä on mukana kolme vihtiläistä pienyritystä: Digitekno Oy, Globe Hope Oy ja Konttuuret Oy.

Juhlavuoden yleisöäänestyksessä haetaan sataa tuotetta tai palvelua juhlistamaan satavuotiasta Suomea. Suomi Finland 100 -tunnuksen saavat käyttöönsä sata ensimmäistä hakemusta, jotka saavat sata yleisöääntä. Yritykset ovat voineet hakea mukaan yhdellä tuotteella tai palvelulla, jotka ovat kokonaan uusia tai selkeästi uusia versioita olemassa olevista tuotteita tai palveluista.

Digitekno osallistuu äänestykseen puutavaran kulunohjauksen näyttölaitejärjestelmällä, joka otetaan käyttöön Metsä Groupin rakentamalla biotuotetehtaalla. Kulunohjausjärjestelmän avulla kaikki biotuotetehtaalle saapuva puutavara ohjataan optimoidusti sille osoitettuihin kohteisiin.

Globe Hope on mukana tuoteperheellä, joka on valmistettu Eduskuntatalon remontin ajan näköiskuvallisesta banderollista. Hanke on esimerkki kiertotalouden innovatiivisista mahdollisuuksista.

Konttuuretilta äänestettävänä on Dactical Zero -reppu, jonka on suunnitellut suomalainen isä suomalaisille isille. Reppu sopii paitsi vauvanhoitolaukuksi myös mm. valokuvaajille tai urheiluvarusteita mukanaan kantaville.

Yleisöäänestys alkaa keskiviikkona 15.2. kello 9. Äänestys sulkeutuu, kun sata ensimmäistä tuotetta tai palvelua on saanut sata ääntä. Pisimmillään äänestysaika jatkuu 28.2. klo 24 saakka.

Äänestää voi vain kerran.