Lämpöshokki ja kuningaskobra häiritsivät Mikko Korhosta – silti 20:s Malesian golfissa

Nummelalainen Mikko Korhonen golfasi 20:nneksi Euroopan kiertueen osakilpailussa Malesian Kuala Lumpurissa. Korhonen pelasi yhteistuloksen -8 pelattuaan sunnuntaina viimeisen kierroksensa neljä alle parin (68).

Mikko Korhonen käynnisti päivänsä kahdella birdiellä ja pelasi ensimmäiset yhdeksän reikää neljä alle parin viiden birdien ja yhden bogin myötä. Kentän toiselle puoliskolle merkittiin kaksi birdietä ja kaksi bogia.

– Hyvä kierros loppuun. Oli hyvä lähteä ensimmäisenä ladulle. Birkkuja tulee hyvin, mutta myös bogeja. Kaiken kaikkiaan viikko oli hyvä, Korhonen tiivisti tiedotteensa mukaan.

– Lauantaina sain jonkun lämpöshokin pelin jälkeen, olin ihan pois pelistä koko loppupäivän. Tärisin vaan peiton alla. Tänään aamulla oli vielä varsin heikko olo, mutta jotenkin se parani. Olosuhteet olivat rankat. Olen iloinen, että selvisin hengissä.

Lopputulos oli osoitus Korhosen taistelutahdosta ja vahvasta kisarutiinista, sillä lämpöhalvauksen lisäksi hän kärsi kuuden tunnin aikaeron takia melkoisesta unen puutteesta ja oli lauantaina astua kentällä kuningascobran päälle.

Korhonen ansaitsee kilpailusta palkintorahaa noin 30 933 euroa. Hän on pelannut kuluvalla kaudella neljä kilpailua ja selviytynyt kaikissa jatkokierroksille.

Kilpailun voitti Paraguayn Fabrizio Zanotti tuloksella –19 ennen Yhdysvaltojen David Lipskya.

Malesiasta Korhonen lentää Australian Perthiin, jossa käynnistyy torstaina World Super 6 -kilpailu.

Käyttäjän kari.sallinen@media.fi kuva

Kari Sallinen