Paikalliset

Vihdissä on Suomen uusin aktiviteettipuisto

PuuhaPark avasi kautensa. Kaikki aktiviteetit tehdään itse lihasvoimalla ja omaa motoriikkaa käyttäen.

Puisto-ohjaaja Alisa Alen ihastelee PuuhaParkkia: ”yllätyin täysin, että tällainen paikka voi ylipäänsä olla olemassa.

Puuhapark

PuuhaPark avattiin yleisölle viime lauantaina. Tätä ennen puistossa on jo käynnistynyt koululaisten kevätretkisesonki. Myös yrityksien Tyky-päiviä ja urheiluseurojen tilaisuuksia on jo pidetty ennen virallista avaamista.

Vihtiläinen PuuhaPark on Suomen uusin aktiviteettipuisto. Ojakkalassa, Vihti Ski Centerin tuntumassa oleva puisto tarjoaa liikunnan riemua raikkaassa ulkoilmassa.

PuuhaPark eroaa monista muista aktiviteettipuistoista siten, että se tarjoaa tekemistä kaikenikäisille, ei vain lapsille. Toinen erottava tekijä muista huvipuistoista on, että puuhaParkissa kaikki tehdään itse, siellä ei ole huvipuistolaitteita tai sähköllä toimivia ajoneuvoja. Kaikki aktiviteetit tehdään itse lihasvoimalla ja omaa motoriikkaa käyttäen.

Yllätyin, että tällainen paikka voi ylipäänsä olla olemassa!

PuuhaPark koostuu 10 erillisestä aktiviteettialueesta. Tämän lisäksi on grillipaikat omien eväiden syömiseen, kioski, kahvila- ja ravintolapalvelut.

PuuhaParkissa järjestetään paljon lasten syntymäpäiviä, yritysten tyky-päiviä, tapahtumia, kokouksia ja asiakastilaisuuksia.

PuuhaParkin tapahtumaisäntänä on aloittanut Petri Munck. Munck on jo ehtinyt vetämään jo usean tapahtuman ja on täynnä intoa.

– On ollut hienoa nähdä kuinka yritysten porukka tsemppaa toinen toisiaan ja kannustaa eri aktiviteeteissa. Veikkaan, että moni olisi jättänyt kokeilematta joitakin lajeja, ellei rohkaisua olisi tullut.

Puiston pääsesonki on kesäkausi. Selvästi liikuntapainotteisena puistona PuuhaPark pyrkii eroamaan muista huvipuistoista. PuuhaPark haluaa myös liikuttaa koko perhettä ja isovanhempia, ei pelkästään lapsia.

Nummelalainen Alisa Alén on ollut kevään aikana työharjoittelussa päiväkodissa. Keväällä hän päiväkodin mukana liikuntapäivässä PuuhaParkissa ja ihastui paikkaan – jopa niin paljon, että päätti hakea sinne töihin. Ensimmäinen työvuoro puisto-ohjaajana oli avajaisviikonloppuna.

– Kun tulin tänne päiväkodin kanssa, niin yllätyin täysin, että tällainen paikka voi ylipäänsä olla olemassa, Alén sanoo.

Menetkö PuuhaParkiin?

Kyllä
76% (16 ääntä)
En
24% (5 ääntä)
Ääniä yhteensä: 21

PuuhaPark

Akviteettipuisto, jossa on yli 100 eri puuhaa.

Kaikki puuhat tehdään ihmisvoimalla, omaa kehoa käyttäen raikkaassa ulkoilmassa.

Kohderyhmänä ovat kaikenikäiset puuhastelijat, suuri osa puuhista tehdäänkin yhdessä lasten ja vanhempien kanssa.

Avoinna 20-21.5 klo 10-18, 25-28.5. klo 10-18, 3.6.-13.8. joka päivä klo 10-20. Ryhmille myös muina aikoina.

Sisäänpääsymaksu.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat