Paikallisurheilu

TPV synkensi NuPSin perjantai-illan

NuPSin Joni Rintala jaksoi taistella koko pelin mainosti. Palloa myös tavoittelemassa TPV:n Joonas Rantala.

Nina Paloheimo

Kotijoukkueella oli jalkapallon kakkosdivisioonan ottelussa Tampereen Palloveikkoja vastaan paljon pelissä. Kolme pistettä lähti kuitenkin Tampereelle, kun TPV iski yliajalla voittomaalin.

Nummelan Palloseura käy kovaa säilymistaistelua sarjapaikasta kakkosdivisioonan viimeisissä peleissä. Perjantai-illan peli näytti hyvältä toisen puoliajan viimeiselle parillekymmenelle minuutille, sillä NuPS johti ottelua Viktor Limnellin ensimmäisen puoliajan alussa tehdyllä maalilla.

Peli kulki melko tasaisena koko 90 minuuttisen ajan. TPV piti kuitenkin keski-aluetta tiukasti hallinnassaan ja painoi kotijoukkueen miehistöä turhan alas. Toisaalta NuPSin vastahyökkäykset tuottivat runsaasti maalitilanteita, maalipaikoissa kotijoukkue löikin TPV:n mennen tullen. Pelkkiä paikkoja ei kuitenkaan lasketa, eikä NuPS saanut viimeisteltyä Limnellin osuman lisäksi muita sisään saakka.

TPV:n Jesse Oksanen kavensi tilanteen 74 minuutilla lukemiin 1 -1. Viimeisillä minuuteilla NuPS lisäsi panosta hyökkäyspäähän tavoitteena voittomaali. Kotijoukkue ponnistelikin maalilla ahkerasti, osumaa kuitenkaan saamatta. Peli sai synkän lopun kun TPV:n Tomi Ylinen pääsi ottelun lisäajalla yksin irti maalille ja sai pallon sisään. Kolme pistettä karkasi Tampereelle. Samaan aikaan FC Espoo voitti vieraissa sarjajohtaja Salpan ja nousi karsintaviivan yläpuolelle. NuPSin tähti oli perjantaina maalivahti Ceasar Cruz, joka oli maalilla lähes ohittamaton.

NuPS:n päävalmentaja Jan Nyberg seisoi mietteliäänä pelin jälkeen. Kova työ ei tuottanut tulosta. Sarjapaikan säilyttäminen näyttää yhä hankalammalta.

– Pelaajia en voi tästä tappiosta syyttää. Olemme tehneet todella ison määrän työtä ja harjoiteltu kovaa. Sitä työtä ei nyt vain palkittu tällä kertaa, Nyberg kiitteli pelaajiaan.

– Pyrimme hallitsemaan peliä kokonaisvaltaisesti ja pelasimme hyvää peliä. Mutta kun paikoista ei saada sisälle, niin näin voi käydä. Tämä on jalkapalloa, Nyberg totesi.

Kolmosdivisioona näyttää yhä todenäköisemmälle tänä vuonna kakkoseen nousseelle NuPSille. Vastassa on sarjan kovimpia joukkueita FC Viikingit kotonaan ja MuSa Porissa. Maailma ei kuitenkaan lopu siihen.

– Jos kolmoseen tiputaan, niin siitä lähtee sitten uusi projekti käyntiin. Tämä joukkue on näyttänyt olevansa kakkosdivisioonan arvoinen. Kauden loput pelit vedetään joka tapauksessa täysillä, Nybeg toteaa.

Nina Paloheimo

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat