Paikalliset

Sijainti, sauna ja hyvälaatuiset sängyt – Hiisi Homes tarjoaa majoitukseen kalustettuja huoneistoja

Niklas Eriksson halusi panostaa huoneistossa erityisesti hyvälaatuisiin sänkyihin.

Maija-Liisa Nyman

– Majoitus on alana selkeästi kasvava, sanoo Niklas Eriksson.

Eriksson kuitenkin huomasi, että Länsi-Uudellamaalla ei juurikaan ole tarjolla kalustettuja asuntoja lyhytaikaisiin majoitustarpeisiin.

– Sisäinen kauppatieteilijäni heräsi: tässä voisi olla mahdollisuuksia.

Matkailualan potentiaali toimi kipinänä oman yrityksen perustamiselle ja syyskuun alussa Eriksson avasi Hiisi Homes -huoneistohotellin. Ensimmäinen varattava kohde on yksiö Nummelan keskustassa.

Eriksson kertoo, että Nummela valikoitui paikaksi, koska hän tuntee sen hyvin. Eriksson on kotoisin Nummelasta, mistä hän uskoo olevan apua asiakkaiden palvelemisessa ja kysymyksiin vastaamisessa.

– Se on toki mukavaa, jos voin välillisesti auttaa muita paikallisia yrittäjiä.

Asuntokantaa on tarkoitus kasvattaa kovaa vauhtia.

Yksiö oli hyvässä kunnossa, ja taloyhtiössä uusittiin juuri ikkunat. Pientä pintaremonttia Eriksson kertoo asuntoon kuitenkin tehdyn.

– Tuotiin se 2010-luvulle.

Lisäksi asunto kalustettiin ja keittiöön hankittiin muun muassa astianpesukone sekä varustelu neljälle: Eriksson haluaa, että huoneistossa on kaikki kodinomaiseen asumiseen tarvittava.

– Hyvälaatuiset sängyt olivat tärkein juttu. Siihen luonnollisesti satsattiin.

– Sauna on iso plussa, sitä majoittujat selvästi arvostavat, Eriksson lisää.

Saunan lisäksi hyvä pohjaratkaisu ja sijainti Nummelan keskustassa tekivät yksiöstä Erikssonin silmissä kiinnostavan.

Hiisi Homes ei kuitenkaan aio jäädä yhden kohteen varaan. Tällä hetkellä yrityksen sivujen kautta on lisäksi varattavissa Hiidenrannasta huvila, mutta Erikssonin toiveissa on kasvattaa omien kohteiden määrää runsaasti seuraavien vuosien aikana.

– Hiisi Homesin tavoitteena on kasvaa merkittäväksi majoituspalveluntarjoajaksi Länsi-Uudenmaan alueella. Asuntokantaa on tarkoitus kasvattaa kovaa vauhtia ja vuoden 2018 lopussa asuntoja on tarkoitus olla vähintään kaksikymmentä Nummelan, Vihdin, Lohjan ja Karkkilan alueilla, Eriksson sanoo. – Se on lähitulevaisuuden visioni.

Yrittäjä Erikssonin mielestä Hiisi Homes tekee Nummelasta entistä kansainvälisemmän kohteen matkailijoiden silmissä. Hän haluaa olla luomassa Nummelasta kohdetta, joka matkaajien on helppo löytää ympäri maailman.

– Hiisi Homes on Nummelan ensimmäinen majoitusliike, minkä voi varata kaikista maailman suurimmista verkkomatkatoimistoista sekä majoitushakupalveluista.

Eriksson sanoo, että Hiisi Homesin sivuille voidaan ottaa tarjolle myös esimerkiksi yksityisten ihmisten omistamia majoituskohteita.

– Ollaan oikeinkin avoimia ehdotuksille, Eriksson toteaa.

Lisätiedot www.hiisihomes.fi

Yrittäjä

Niklas Eriksson on kotoisin Nummelasta, kuten myös hänen vaimonsa Laura Eriksson. Pariskunta asuu nyt Espoon Kauklahdessa. Heille on syntymässä loppuvuodesta ensimmäinen lapsi.

Niklas Eriksson on opiskellut Turun kauppakorkeakoulussa. Parhaillaan hän viimeistelee pro gradu -työtään, joka liittyy motivaatioon hoiva-alalla.

Eriksson on päätoiminen yrittäjä. Hiisi Homes -yrityksensä lisäksi hän on mukana yhtiössä, joka toimii hoivasektorilla ja vastaa ylläpitomanageroinnista.

Eriksson on 27-vuotias.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat