Paikalliset

Vihdin Nuorkauppakamari järjestää konsertin: Laura Voutilainen laulaa Vihdin kirkossa

Laura Voutilainen konsertoi Vihdin kirkossa 4.12.

Joulunodotus alkaa Vihdissä Vihdin Nuorkauppakamarin järjestämälla joulukonsertilla Vihdin kirkossa 4.12. klo 19.

Konsertoimaan saapuu Laura Voutilainen.

Laura Voutilainen on laulaja ja viihdetaiteilija, jonka ensimmäinen albumi, Laura Voutilainen, julkaistiin vuonna 1994. Yhteensä albumeita on kertynyt tähän mennessä jo 13, tuoreimpana Miks ei (2017).

Voutilainen on palkittu mm. kahdesti Emma-gaalassa vuoden naissolistina (1994 ja 1996), Iskelmä Gaalassa vuonna 2008 vuoden naisartistina, sekä Iskelmä-Finlandialla vuonna 2010. Voutilainen on ollut mukana useissa musikaaleissa, sekä tuottanut itse näyttäviä konsertti- ja show-kiertueita. Ensi keväänä Laura nähdään Abba –musikaalissa.

Vihdin Nuorkauppakamari järjestää joulukonsertin kuudetta kertaa, aiempina vuosina artisteina ovat olleet muun muassa Antti Tuisku ja Johanna Kurkela.

Vihdin Nuorkauppakamari on alle 40-vuotiaille aikuisille tarkoitettu järjestö, joka tarjoaa mahdollisuuksia kehittää itseään niin ihmisenä kuin johtajana. Kamarin puheenjohtajana on tänä vuonna Anu Salminen ja joulukonsertin projektipäällikkönä Katri Kärki.

Liput ovat myynnissä Vihdin kamarin verkkokaupassa www.holvi.com/shop/jcivihti sekä käteisellä lipunmyyntipaikoissa Nummelan Citymarketissa ja Lifestyle Casalenissa sekä Kahvila Puustinnassa Karkkilassa.

Yritykset voivat kysellä lippuja osoitteesta [email protected] Lipun hinta on yksityisille 29 euroa (+toimitusmaksu 0,90 euroa verkkokaupassa) ja yrityksille 27 euroa.

Lisätietietoja Joulukonsertista tapahtuman Facebook-sivuilla sekä osoitteessa www.jcivihti.com

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat