Paikalliset

Seija Lukkala on Vuoden 2017 Helsingin Yrittäjänainen

Seija Lukkala

ARKISTOKUVA/Vesa Valtonen

Helsingin Yrittäjänaiset ry on valinnut vihtiläisen yrittäjän, Seija Lukkalan vuoden 2017 Helsingin Yrittäjänaiseksi.

– Otan kiitollisena vastaan Yrittäjänaisten palkinnon. On hienoa saada tunnustusta omilta joukoilta. Helsingin Yrittäjänaisissa on niin paljon energiaa, osaamista ja innovatiivisuutta. Arvostan nostoani tästä joukosta palkinnonsaajaksi. Haluan jakaa saamani palkinnon kaikkien yrittäjänaisten kanssa. Meissä on voimaa! Vuoden kääntyessä lopuilleen ja uuden alkaessa meillä on taas mahdollisuus näyttää voimamme. Menestyksekästä vuotta 2018 kaikille Yrittäjänaisille, Lukkala sanoo Helsingin Yrittäjänaiset ry:n nettisiuilla.

Helsingin Yrittäjänaiset ry arvostaa Lukkalaa työnantajana, koska hänen liiketoiminnassa näkyy vahvasti arvopohjainen yrittäjyys.

Vuoden Helsingin Yrittäjänainen -palkinnolla yhdistys haluaa antaa tunnustusta yrittäjänaiselle, joka esimerkillään rohkaisee naisia kehittämään osaamistaan ja toteuttamaan unelmiaan. Palkintoa on jaettu vuodesta 1997 lähtien.

Globe Hope Oy on perustettu vuonna 2003. Globe Hope Oy on innovatiinen suomalainen designyritys, joka valmistaa ekologisia designtuotteita kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista. Yrityksellä on kivijalkamyymälä, omat tuotantotilat, merkittävä alihankintaverkosto ja verkkokauppa. Yrityksellä on myös vientiä. Liiketoiminnassa on vahvasti mukana vaikuttavuus, vastuullisuus ja avoimuus. Yritys on ollut suunnannäyttäjä myös muille toimialoille.

Seija Lukkala on yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja. Yrittäjänä Lukkala on ollut yli 30 vuoden ajan. Hän on myös neljän lapsen äiti.

Helsingin Yrittäjänaiset ry toimii naisyrittäjien etujärjestönä Helsingissä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat