Puheenaihe

Hyvä Joulumieli -keräyksestä jaettiin ruokalahjakortit 30 000 perheelle

Kuvituskuva.

Arkisto

Hyvä Joulumieli -keräyksessä jaettiin tänä vuonna 30 000 kappaletta lahjakortteja kotimaan köyhille lapsiperheille. 70 euron lahjakortilla pystyi ostamaan ruokatarvikkeita S-ryhmän ruokakaupoista, K-ruokakaupoista ja Lidl-myymälöistä.

Keräyksellä haluttiin nostaa esille, millaisia vaikutuksia lapsuusperheen taloudellisilla vaikeuksilla on nuorten elämään ja erityisesti heidän tulevaisuuteensa. Köyhyys voi olla este esimerkiksi koulutuksen hankkimiselle.

– Olemme iloisia, että suomalaiset ovat valmiita tukemaan ja auttamaan niitä, joilla menee heikommin. Kiitokset kaikille lahjoittajille, niin lahjoituksen tehneille yksityishenkilöille kuin yrityslahjoittajille. Haluan välittää kiitokset myös keräyksessä mukana olleille yhteistyökumppaneille, joiden avulla saimme lahjakortit toimitettua tukea tarvitseville perheille. Heidän roolinsa on keräyksen onnistumisessa merkittävä, sanoo järjestöpäällikkö Arja-Liisa Mauno tiedotteessa.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Suomen Punaisen Ristin yhdessä Ylen kanssa järjestämä Hyvä Joulumieli -keräys järjestettiin tänä vuonna jo 21. kerran.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat