Puheenaihe

Brother Christmas IL:lle: Kohu ei ole ollut pelkästään huono asia: "En tiedä onko helpottunut olo"

Hyväntekijänä tunnettu Brother Christmas joutui viime sunnuntaina kohun keskelle, kun Helsingin Sanomat kertoi hänen lahjoitusvarojen käsittelyn avoimuuteen liittyvistä epäselvyyksistä.

Brother Christmasin keulahahmo on Ari Koponen.

Arkisto / Päivi Tuovinen

Myöhemmin HS julkaisi viestejä, joissa Brother Christmasina tunnettu Ari Koponen käyttää asiatonta kieltä. Hänen mukaansa viesteistä ainakin osan aitous on edelleen kyseenalaista.

– En mitenkään puolusta niitä viestejä. Ne kaikki on väärin sanottu, jos ne on sanottu, sanoo Koponen Iltalehdelle antamassaan haastattelussa.

Koposen mukaan kohu on ollut ristiriitainen kokemus.

– En tiedä onko helpottunut olo, mutta sellainen, että mä olen ihminen. Siitä olen iloinen, että tuosta on toisaalta tyhjentynyt sellainen turha ilma pois, sanoo Koponen IL:lle.

Häntä kuitenkin häiritsee se, miten kohu on keskittynyt hänen persoonaansa. Koponen itse ajattelee, että työ- ja vapaa-aika täytyy pitää erillä toisistaan.

– Kuka on tarpeeksi hyvä ihminen tekemään hyväntekeväisyyttä? Minkälainen seksielämä pitää olla hyväntekijällä? Voiko hän mennä kavereiden kanssa lomalle katsomaan futista ja juomaan olutta? Vai pitääkö hänen lukea himassa päivän lehteä kynttilänvalossa, pohtii Koponen jutussa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat