Paikalliset

Puuseppä Rami Heinonen perusti Nummelaan soitinliikkeen. Delta Sound syntyi rakkaudesta soittimiin

YRITTÄJÄ

Yrittäjä Rami Heinonen avasi Delta Soundin ovet viikko sitten lauantaina.

Vesa Valtonen

Yrittäjä Rami Heinonen perusti Nummelan Veikkoinkorvessa sijaitsevan RPH puun -yrityksensä yhteyteen soittimien erikoisliikkeen Delta Soundin.

– Tämä yritysidea oli hautunut jo pidempään – ja nyt tämän perustamiselle tuntui olevan sopiva hetki, Mustiolla asuva yrittäjä kertoo. Liikkeen ovet avattiin viikko sitten lauantaina.

Heinonen ostaa ja myy käytettyjä soittimia ja laitteita ja toimittaa tilauksesta erilaisia uusia soittimia ja kaikenlaista musiikin harrastamiseen liittyvää.

Mies on harrastanut musiikkia lähes koko ikänsä.

– Myymälässä on tällä hetkellä Hagstromin, Tokain, Takaminen ja Tanglewoodin kitaroita, Voxin ja DV Markin vahvistimia sekä esimerkiksi Mooerin pedaleita, yrittäjä esittelee.

Musiikkilaitebisnes on ollut Rami Heinoselle haave; mies on harrastanut musiikkia lähes koko ikänsä. Lähinnä sydäntä ovat vanhempi rock ja blues.

– Delta Soundin nimi juontaa ajatuksena juurensa oikeastaan Missisippin delta-alueelle, mieluisan musiikin lähteille.

Musiikki ja erityisesti kitaransoitto ovat Heinoselle niin läheisiä, että tällä hetkellä koossa on viisihenkinen Naapurit -niminen bändi, joka on jo hieman keikkaillutkin.

Ajurintien varrella sijaitsevassa Delta Soundissa myös tuunataan ja rakennetaan soittimia. Esimerkkinä Heinonen pitelee saarnirunkoista kitaraa, jossa on lasertekniikalla tehtyjä kaiverruksia.

– Valmistamme DS Custom -kitaroita ja kustomoimme kitaroita tilaustyönä. Tilaustyönä valmistamme myös esimerkiksi akustiikkaelementtejä ja kaiutinkaappeja, yrittäjä esittelee.

Yhden miehen yrityksessään Heinonen on myös pohtinut verkkokaupan avaamista – kauppaa hän tekee kuitenkin ainakin toistaiseksi vain perinteiseen tyyliin.

Koneet ja laitteet, esimerkiksi CNC-kone, soitinkaupan asiakkaiden mittatilaustuotteiden tarpeisiin olivat valmiina Rami Heinosen RPH puu -yrityksessä.

Nelisen vuotta yrittäjänä työskennellyt Rami Heinonen oli aikaisemmin töissä Nummelassa puunjalostusalan yrityksessä, jolle hän nykyään tekee alihankintana töitä, muun muassa myymäläkalusteita.

– Puusepäntöitä olen tehnyt koko työurani.

Hän perusti yrityksensä vuokratiloihin Katteluksen tilalle Mustiolle.

– Valmistin muun muassa pirttipöytiä ja hyödynsin tuotannossa paljon myös kierrätysmateriaalia.

Nummelan Veikkoinkorpeen Heinonen siirsi yrityksenä kun vanha kaveri tarjosi sopivaa tilaa vuokrattavaksi.

– Delta Soundia varten sain vuokratuksi tästä kätevästi lisätilaa. RPH puussa tehtäviä alihankintatöitäkin ajatellen tämä sijainti Veikkoinkorvessa on erinomainen, yrittäjä esittelee.

Yritys

Delta Sound myy käytettyjä ja uusia soittimia.

Yrityksessä valmistetaan DS Custom -kitaroita sekä tehdään tilaustyönä kitaroiden customointia.

Yritys ostaa käytettyjä soittimia ja laitteita.

Saman katon alla ovat koneet puusepäntöitä varten, yritys valmistaa esimerkiksi erikoisia kaiutinkaappeja tilauksesta.

Lisää: www.deltasound.fi  www.rphpuu.fi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat