Paikallisurheilu

Sakesa NHL-sarjan voittoon – viihteellisessä finaali-illassa nähtiin hyviä pelejä

Voittajajoukkue Sakesa.

Jyrki Kivelä

Nummelan KiekkoVeljien organisoima Nummelan Hockey League eli NHL järjesti lauantaina Nummelan jäähallilla finaaliturnauksen. Runsaslukuinen yleisö sai nauttia tasaisien pelien lisäksi hyvistä antimista. Etenkin baarikatsomo sai erityisen hyvän vastaanoton.

– Halusimme järjestää hyvän kiekkokauden päätteeksi hienon finaali-illan, jossa yleisökin viihtyy, totesi Jesse Jokitalo NHL-organisaatiosta.

Jäähallin kahvila-alueelle ja sivukatsomoon oli saatu A-oikeudet.

– Tämä sai niin hyvän vastaanoton ja kun kerran vaiva on jo nähty, niin luvassa on varmasti jatkoakin tällaiseen toimintaan, paljastaa sarjan puuhamies Ville Finér.

Pronssiottelussa kohtasivat Sport Winners ja HaKi tiimi. Tasaisen ottelun voiton vei Sport Winners luvuin 8-5, mikä kuvastaa hyvin NHL-sarjan tasoa. HaKi Tiimi voitti puolestaan edellisenä iltana Etelälohko 4. divisioonan finaaliottelun Salmisaaren Tiikereitä vastaan 5-4 voittolaukauksien jälkeen.

Finaaliottelun pelasivat Sakesa ja Red Sticks. Sekin oli tasainen, kunnes Red Sticks sortui jäähyilyyn ja Sakesa karkasi 5-1 voittoon. Sakesan valmentaja Esa Mäkinen voi olla tyytyväinen joukkueensa suoritukseen, sillä se ei hävinnyt otteluakaan sarjan aikana.

– Hienoa, että saatiin viime vuotista tasaisempi sarja ja etenkin tämä finaali. Jos vastustaja olisi tehnyt niistä läpiajoista pari maalia eikä olisi sortunut lopussa jäähyihin, lopputulos olisi voinut olla aivan toinen, analysoi Mäkinen.

– Hienoa, että tällaisia tapahtumia järjestetään. Näissä meidän vaimojenkin on helppo viihtyä ja katsella hyviä pelejä ja huippu pelaajia kentällä, kehaisivat hyvinkääläinen Mirka ja Päivi Väistö Nummelasta.

NHL-sarja saa arvoisensa päätöksen kiirastorstaina pelaajille ja tukijoukoille järjestettävässä palkintogaalassa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat