Paikalliset

Pääsiäinen tuo muutoksia kauppojen ja palveluiden aukioloaikoihin. Alkot ovat avoinna pääsiäislauantaina iltakuuteen

Pääsiäisen kukat ovat myös viesti keväästä.

ARKISTOKUVA

Pääsiäinen vaikuttaa kauppojen ja monien palveluiden aukioloaikoihin.

Alko. Kiirastorstaina 29.3. Alkon myymälät ovat Lohjalla avoinna kello 9–21. Pitkänäperjantaina Alkot ovat kiinni. Pääsiäislauantaina 31.3. Alkot ovat auki klo 9–18, su 1.4. ja ma 2.4. Alkot ovat kiinni.

Apteekit. Kiirastorstaina 29.3. ja lauantaina 31.3. apteekit ovat auki normaalisti.

Junaliikenne. Pääsiäinen aiheuttaa poikkeuksia junaliikenteeseen sekä kauko- että lähiliikenteessä. Kaukoliikenteessä kuljetaan kiirastorstaina 29.3. perjantailiikenteen mukaan. Pitkäperjantaina 30.3. kuljetaan pääosin sunnuntailiikenteen mukaan; osa normaalisunnuntaina kulkevista junista eivät liikennöi. Osalle reiteistä on lisätty junia, jotka painottuvat aamupäivälle.

Lauantaina 31.3. junat kulkevat normaalin lauantailiikenteen mukaan. Sunnuntaina 1.4. junat kulkevat pääosin sunnuntailiikenteen mukaan. Osa illan ja iltapäivän junista eivät liikennöi. Maanantaina 2.4. kuljetaan normaalin sunnuntailiikenteen mukaan.

Jätehuolto. Kaikki Rosk’n Roll -jätehuoltopalvelun jäteasemat ovat suljettuina perjantaina 30.3. ja maanantaina 2.4. Kiirastorstaina 29.3. jäteasemat ovat avoinna normaalien aikataulujensa mukaisesti.

Kaupat. Kaupat saavat olla auki vapaasti auki, ja aukioloajat on syytä tarkistaa kauppojen nettisivuilta.

Linja-autoliikenne. Pääsiäisenä bussiliikenteen aikatauluissa on runsaasti muutoksia. Pyhien aikana osa vuoroista jää kokonaan ajamatta, joten pääsiäisen matkoja suunniteltaessa kannattaa tarkistaa aikataulut Matkahuollon verkkosivuilta etukäteen. Kaikki pääsiäisen aikataulutiedot pyhäpäivien poikkeukset mukaan lukien löytyvät verkosta osoitteesta www.matkahuolto.fi.

Postit. Kumppaniyrityksissä toimivat postit palvelevat niiden aukioloaikojen mukaan. Monet kioskit ja huoltoasemat tarjoavat postipalveluja myös pyhäpäivinä. Postin omat myymälät ovat kiirastorstaina 29.3. avoinna normaalisti. Postin omat myymälät ovat kiinni 30.3.–2.4.

Terveyspalvelut. Lohjalla virka-ajan ulkopuolinen yhteispäivystys on Lohjan sairaalassa, Sairaalatie 8, puh. 019 380 1200. Sisäänkäynti on B-ovesta. Ei-kiireellistä hoitoa vaativat potilaat voidaan ohjata hoidettaviksi omalle terveysasemalle virka-aikana.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat