Vaalikoneemme on nyt avattu!

Paikalliset

Kirjastorinteen kaava on ehdotusvaiheessa

Kirjastorinteen kaavoitus etenee.

Maija-Liisa Nyman / arkisto

Kirjastorinteen kaavoitus Nummelan keskustassa lähestyy valmista. Pääkirjaston ja Nummelan koulun tuntumaan on asemakaavamuutoksen myötä suunnitelmissa uusi kerrostalo ja mahdollisesti näin 30-40 uutta asuntoa.

Kaavan valmisteluaineisto oli nähtävillä viime syksynä. Nähtävilläoloaikana kaavamuutoksesta annettiin 15 lausuntoa ja yksi mielipide.

Nyt on valmisteltu kaavaehdotus, jossa saadut palautteet on huomioitu – pääkohdiltaan ehdotus on kuitenkin kaavaluonnoksen mukainen. Kappelitien katualuetta on kuitenkin esimerkiksi laajennettu metri länteen, mikä mahdollistaa kadunvarsipysäköinnin toteuttamisen tulevaisuudessa.

Uusi asuinkerrostalo luovutetaan ARA-vuokra-asuntotuotantoon. Talon toteuttaa YIT:n ja Auratum Asuntorahasto Ky:n yhteenliittymä, jonka suunnitelman on nähty sopivan arkkitehtuurisesti, väritykseltään ja massoittelultaan hyvin taajamakuvaan ja Kappelitien varrella olevaan rakennuskantaan.

Kaavassa osoitetaan myös puistoalue, joka täydentää Nummelan keskusta-alueen virkistysmahdollisuuksia.

Kaavoitus- ja tekninen lautakunta esittää kunnanhallitukselle asemakaavamuutoksen ehdotuksen asettamista julkisesti nähtäville. Nähtävilläolon aikana lautakunta on päättänyt tutkia ja merkitä säilytettävät puut kaavakartalle.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Vaalikoneemme on nyt avattu!

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat