Raju onnettomuus mopomiitissä Nummelassa: kevytmoottoripyörän kuljettaja loukkaantui vakavasti

Hämeen poliisi epäilee mieskuljettajan syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, huumausainerikokseen ja liikennerikkomukseen. Kuvituskuva.

ESM arkisto

VIHTI | Kevytmoottoripyörä ja traktorimönkijä kolaroivat Nummelan Veikkoinkorvessa Veikkointien ja Kuskinkierroksen risteyksessä lauantaina 14.4. iltakuuden jälkeen. Kevytmoottoripyörän alle 18-vuotias kuljettaja loukkaantui onnettomuudessa vakavasti. Poliisi tekee asiassa tutkimuksia selvittääkseen tapahtumien tarkemman kulun. Paikalle tulee tiistaina tutkijalautakunta selvittämään asiaa.
Rikosylikonstaapeli Jukka Koivunen Länsi-Uudenmaan poliisista kertoo, että tapahtumapaikalla oli meneillään ns. mopomiitti, jossa oli mukana useita nuoria mopoilla ja muilla kulkuvälineillä. Kevytmoottoripyörällä ajanut poika oli poliisin mukaan todennäköisesti harrastanut menopelillään jonkunlaista temppuilua tai keulimista. 
Kevytmoottoripyörän kuljettaja vietiin sairaalaan. Hänen saamat vammansa ovat poliisin mukaan vakavia, mutta tämän hetkisten tietojen mukaan hänellä ei ole hengenvaaraa.
Onnettomuutta tutkitaan llikenneturvallisuuden vaarantamisena ja liikennerikkomuksena.

Juttua muokattu 16.4. klo 17.11. Lisätty rikosylikonstaapelilta saadut tiedot.

Written by:

Henna Sotamaa-Leino

Ota yhteyttä