Urheilu

Tehomies Teräväinen hämmästeli 2. erän kirousta – "Siihen pitää löytää keinot"

Teuvo Teräväinen.

Suomen Jääkiekkoliitto

Jääkiekon MM-kisoissa pelataan kovalla tahdilla pelejä ja sunnuntaina tuntui siltä, että Leijonat kärsivät ainakin osittain siitä. Saksa voitti 3–2 jatkoajalla ja Suomi ei ollut parhaimmillaan.

– Se oli kova vääntö. Voittoa lähdettiin hakemaan, mutta sitä ei saatu. Ei auta. Peli kerrallaan mennään ja nyt tuli häviö, Leijonien hyökkääjätähti Teuvo Teräväinen sanoi.

Suomen ylivoimaisesti heikoin erä oli toinen erä. Siinä Suomi ei saanut mitään aikaiseksi. Ilmiö oli tuttu jo Kanada-pelistä.

– En tiedä, mistä se johtuu. Kanada-pelissäkin toinen erä oli vähän heikko. Siihen pitäisi löytää keinot. Toisessa erässä vaihtomatka on vähän pidempi ja pitäisi vaihtaa hyvin ja pysyä kiekossa. Kamppailupelaaminen olisi voinut olla myös parempaa, Teräväinen mietti.

Suomi pelasi lauantaina kovan pelin Kanadaa vastaan. Teräväinen myönsi, että kova pelitahti alkoi painaa.

– Kieltämättä tässä mennään kovalla tahdilla ja pitkä kausi on jo takana. Kyllä se totta kai painaa, mutta toisaalta se on sama joka jengille. Ei se ole meille sen kummempi, Teräväinen sanoi.
Oman ketjun peliinsä Teräväinen ei ollut täysin tyytyväinen.

– Ihan hyviä vaihtoja ja huonompia vaihtoja. Ei saatu tulosta aikaiseksi ja se tietysti harmittaa. 

Sunnuntaina tuntui siltä, ettei Leijonat ollut pystynyt nollaamaan Kanada-voittoa kunnolla.

– Tämä on pitkä turnaus. Tunneskaala menee ylös ja alas, kun tulee hyviä ja huonoja pelejä. Ne pitää pystyä pitämään kontrollissa. Totta kai eilen oli hieno voitto ja hieno fiilis. Sitten tuli tosi nopeasti tämä peli. Ei saatu samaa aikaiseksi tänään. Se harmittaa, Teräväinen kertoi.

Suomi kohtaa alkusarjassa vielä tiistaina USA:n. Sen jälkeen alkavat pudotuspelit. Suomi pelaa varmuudella puolivälierissä torstaina.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville), Herning.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat