Paikalliset

Lasten ja nuorten lautakunta päätti: Partiolaiset ja 4H saivat avustuksia

Tunnelmakuva viime kesän Roihu-leiriltä.

Susanna Oksanen

Lasten ja nuorten lautakunta on päättänyt kokouksessaan avustusten jakamisesta. Nuorison yleisavustuksiin ja nuorten vapaiden toimintaryhmien avustuksiin on tälle vuodelle varattu 26 000 euroa, joista yleisavustuksiin 24 400 euroa. Avustuksen jako perustuu voimassaolevaan Kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden avustus- ja stipendisääntöön.

Partiolippukunta Vihterä ry:lle myönnettiin 7 000 euroa ja Vihdin 4H-yhdistys ry:lle 17 400 euroa

Vihdin 4H -yhdistykselle on myönnetty avustuksen ennakkoa yhteensä 8 875 euroa. Avustussäännön mukaisesti avustuksen ennakkoa voi daan myöntää enintään puolet edellisenä vuonna myönnetystä avustuksesta.

Yleisavustusta voivat hakea rekisteröidyt yhdistykset, joiden kotipaikka on Vihti ja jotka ovat toimineet ainakin yhden vuoden mittaisen toimintakauden.

Nuorison yleisavustusta on oikeutettu hakemaan yhdistys, jonka jäsenistöstä 2/3 on alle 29-vuotiaita ja jonka toiminta kohdistuu alle 29-vuotiaisiin vihtiläisiin lapsiin ja nuoriin.

Nuorten vapaiden toimintaryhmien avustusta saavat Nummelan Helluntailähetys ry:n nuorisotoiminta 800 ja Vihdin Adventtiseurakunta ry:n Vihdin Polunkävijät 800 euroa.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat