Paikalliset

Lohjan kaupunginorkesterin kokoonpanot esiintyvät kesäkuussa Galleria Pictorissa

Tenori Tom Nyman tulee esiintymään Nummelaan, Galleria Pictoriin.

Lohjan kaupunginorkesteri tulee konsertoimaan Nummelaan Galleria Pictoriin kahtena kesäkuun päivänä: torstaina 7.6. ja viikkoa myöhemmin torstaina 14.6.

Ensimmäinen konsertti on nimeltään Kaikki hyvä päättyy aikanaan ja se järjestetään 7.6. kello 19. Tässä konsertissa esiintyvät Tom Nyman, tenori, Mari Kunnari, huilu, Kimmo Leppälä, klarinetti, Tatu-Pekka Paukkunen, käyrätorvi, Eero Toikka, fagotti, sekä Peter Grans, kontrabasso, Keijo Silventoinen, oboe, Sakari Sallinen ja Liisa Rantala, viulu, Lauri Poijärvi, alttoviulu ja Jukka Tyrväinen, sello. Konsertin ohjelmassa kuullaan Crusell, Bernhard Henrik: Neljä laulua Esaias Tegnérin Fritjofin taruun lauluäänelle ja soitinyhtyeelle Peter Gransin sovituksena, Crusellin Divertimento oboelle ja jousikvartetille C-duuri, op. 9 sekä Rautavaara, Einojuhani: Oboekvartetto, op. 21.

Kohti kesää -niminen konsertti järjestetään torstaina 14.6. klo 19. Konsertin johtaa Jyri Nissilä. Konsertissa esiintyvät Mari Kunnari, huilu, Keijo Silventoinen, oboe, Kimmo Leppälä, klarinetti, Eero Toikka, fagotti, Tatu-Pekka Paukkunen, käyrätorvi, Sakari Sallinen, viulu, Lauri Poijärvi, alttoviulu, Jukka Tyrväinen, sello, Peter Grans, kontrabasso. Toisen konsertin ohjelmassa on Bohuslav Martinú: Nonetto nro 2 ja Nino Rota: Nonetto.

Konserteissa ei ole väliaikaa ja niiden kesto on noin tunti. Liput 15 euroa sis. toimitusmaksut www.netticket.fi/kaikki-hyva tai www.netticket.fi/kohti-kesaa. Lippuja tuntia ennen ovelta 17 euron hintaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat