Paikalliset

Poliisipartiot alkavat käydä säännöllisesti hulinapaikalla: Ilkivalta ja rällääminen jatkuvat Nummelan koulukeskuksessa

Kuvituskuva.

Johanna Erjonsalo

Rikottuja ikkunoita, kaadettuja työkoneita, meteliä, prätkien ja mönkkäreiden pärinää ja roskaamista.

Muun muassa tällaista riesaa on jälleen viime aikoina ilmennyt Nummelanharjun koulukeskuksen alueella. Ongelmia on ollut erityisesti viikonloppuisin yöaikaan.

Vihdin kunnan liikuntapaikkamestari Tero Nevala kertoo, että uimahallin sisäänkäynnin vierestä rikottiin suurehko ikkuna parisen viikkoa sitten. Viime viikonloppuna nuorten yöllisessä hulinassa uimahallin ikkunoita rikottiin kaksikin kappaletta.

– Olen keskustellut ongelmasta virkavallan kanssa. Valvontakameroiden tallenteista on voinut nähdä, että alueella on ollut ajoittain hyvin vilkasta. Lauantaina paikalla kävi poliisipartio, Nevala kertoo.

– Erilaisia ohje- ja opastekylttejä alueella on, mutta niitä eivät kaikki nuoret kunnioita. Alueelle ajetaan muun muassa kevyen liikenteen väyliä ja polkuja pitkin. Valvontakamerat eivät alueen joka kolkkaa kata, Nevala kertoo.

Hänen mielestään on hyvin vaarallista kun liikennesääntöjä ei noudateta; esimerkiksi kevyen liikenteen väylillä liikkuvien turvallisuus vaarantuu.

Tero Nevala on nyt pyytänyt virkavaltaa ulottamaan valvontakierrokset koulukeskuksen alueelle tilanteen rauhoittamiseksi.

– Ongelma saattaa tietysti tulla siitä, että jos nuoret eivät enää aiheuta häiriötä koulukeskuksen alueella niin he siirtyvät aiheuttamaan häiriöitä johonkin toiseen paikkaan, Tero Nevala pohtii.

– Tässä on nyt kuitenkin mopo karannut käsistä!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat