Paikallisurheilu

Railakasta peliä maakuntasarjassa – ViPan naiset jatkoivat voittoputkeaan

Nopea kärki Janika Kiuru tähyää kentällemenolyönnille aukkoa Tahkon kentästä.

Kai Kahilainen

ViPan naiset jatkoivat railakkaita pelejään maakuntasarjassa. Kolmen kierroksen jälkeen ei joukkueelle ole tullut yhtään pistemenetystä ja keskiviikkoiltana kaatui kotijoukkueen käsittelyssä Hyvinkään Tahko numeroin 2-0 (8-1, 6-2).

ViPan hyvästä ulkopelaamisesta kertoo hyvin vastustajille annettujen juoksujen todella pieni kokonaismäärä tähän asti pelatuissa otteluissa - 8.

Illan vastustaja Hyvinkään Tahko pelasi ajoittain hyvää peliä ja heillä oli tähän asti kohdatuista joukkueista nopeimmat etenijät ja lyöntipuolellekin löytyy voimaa ja superpesiskokemusta.

ViPan ulkopelistä ei kuitenkaan löytynyt tällä kertaa heikkoa kohtaa ja vastustaja ei montaa kolmostilannetta saanut illan aikana aikaiseksi, sillä etukentällä lukkari Riia Virto ja 1-vahti Emilia Helminen estivät tilanteiden muodostamisen lyhyistä yhdessä sieppareina pelanneiden Salla Hannulan ja Janika Kiurun avustamana.

Linjassa puolestaan kolmikko 2-vahti Riikka Kahilainen, 2-polttaja Saara Simolin ja 3-polttaja Mari Sallinen tukkivat keskikentän, eikä koville lyönneille löytynyt sieltäkään tilaa. Koppareilla oli myös hyvä iltapuhde ja hyvä lyöjien lukeminen sekä syvyyssuunnassa rohkea sijoittuminen lyöjien mukaan sai takakenttäpelaamisen näyttämään helpolta.

Sisäpelissä illan ehdoton lyöjäkuningatar oli Mari Sallinen kahdeksalla lyödyllä juoksulla. Etenijöinä kunnostautuivat kolme juoksua tuonut Hanni Haapsaari hyvillä kentällemenoillaan, hienoa vaihtolyöntivalikoimaa väläytellyt Riia Virto kolmella tuodulla juoksulla ja huippunopeaa etenemistä esittänyt Janika Kiuru kahdella tuodulla juoksulla.

Sisäpelissä ViPalla oli myös huonoa tuuria, sillä usea hieno läpilyönti osui joko kolmospuolella olevaan kiveen tai kakkospuolen katsomo- tai vallirakenteisiin pysäyttäen normaalisti niistä syntyvät kunnarit.

Pelissä palkittiin II-palkinnolla kopparina uurastanut Lotta Lehtiranta ja I-palkinnolla illan todellinen lyöjätykki Mari Sallinen

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat