Paikalliset

Kuvauksissa palovammoja ja hikisiä hetkiä hirttosilmukassa: Magic of Lapland -sarjan kuvaukset aloitettiin Vihdistä

Henri Kemppainen asuu Nummelassa.

www.henrikemppainen.com

Tuotantoyhtiö NTRNZ median ja taikuri-illusionisti Henri Kemppaisen yhteistuotannon, TV-sarja Magic of Laplandin kuvaukset ovat hyvässä vauhdissa.

Sarjaa on kuvattu alkukesästä lähtien useassa matkailu- ja luontokohteessa ympäri Suomen. Sarjan kesäjaksojen traileri on julkaistu nyt sarjan sosiaalisen median kanavissa.

–  Tuotanto on nyt puolivälissä, ja Suomen maaginen luonto on näyttänyt parhaat puolensa. Tämä näkyy myös trailerissa, kertoo vastaava tuottaja Teemu Hostikka.

Sarjan kuvaukset aloitettiin Henri Kemppaisen kotiseudulta Vihdistä, josta Lapin taikaa lähdettiin etsimään matkalla kohti pohjoista. Kuvauksissa on sattunut yhtä jos toistakin eriskummallista.

– Olen saanut palovammoja, roikkunut hirttoköydessä, ja Hepokönkään vesiputouksella kuvaukset jouduttiin jopa keskeyttämään hetkeksi uhkaavan vaaratilanteen vuoksi, kertoo taikuri Henri Kemppainen.

– Kaikesta huolimatta kuvaukset ovat olleet ikimuistoisen hienot, ja sarjan teko on ollut suurin ponnistus urallani, Kainuusta kotoisin oleva Kemppainen kertoo.

Sarjaa varten hän on ollut tiukalla kuntokuurilla, ruokavalio on laitettu uusiksi ja treeniohjelmat on tehty ammattilaisten kanssa.

– Rokuan kuvauksissa minun täytyi mennä uimaan alasti. Vastarannalla ollut perheenäiti katsoi ihmeissään, kun kelluin selälläni ja drone kuvasi minua yläpuolelta. Muutenkin esiinnyn useassa kohtauksessa ilman paitaa, joten ruokavalio on täytynyt pitää kunnossa. Olen myös treenannut personal trainerin avulla, jotta kroppa on ollut esittelykelpoinen, Kemppainen nauraa.

Sarjassa on toteutettu useita näyttäviä illuusioita, ja sarjan pyrotekniikasta vastaava Jani Järvinen onkin joutunut olemaan toteutusten osalta kekseliäs.

– Eräänkin illuusion kuvauksia jouduttiin siirtämään yli kuukaudella, koska pelastuslaitos ei antanut meille lupaa toteuttaa avotulen tekoa vaativaa illuusiota, Järvinen kertoo.

Sarjan kuvaukset jatkuvat syksyllä eri puolilla Pohjois-Suomea, ja sarja valmistuu ensi keväänä.

Magic of Lapland on suoraan kansainvälisille markkinoille suunnattu englanninkielinen sarja, jonka taustatiimistä löytyy TV-taikuuden kovia nimiä. Henri Kemppaista konsultoi kansainvälinen taikuuden konsultti Christian Engblom, jolla on kokemusta esimerkiksi tunnetun taikurin David Blainen TV-sarjojen konsultoinnista sekä Penn & Tellerin ”Fool us” TV-sarjassa esiintymisestä.
 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat