Paikallisurheilu

NuPSin Pinkit Stringit ottivat harrastesarjan mestaruuden

Pinkut, ylärivi: Jarno Kymäläinen, Anri Saarivainio, Tiina Andberg, Riina Kostiainen, Tuija Sundberg, Miia Konttinen, Marja Sannikka ja Timo Värri. Alarivi: Hanna Tyrväinen, Hilda Johansson, Terhi Värri, Taija Grönholm ja Katriina Törn.

Keskiviikkoiltana NUPSin naisten harrastesarjan joukkue Pinkit Stringit varmisti Uudenmaan Piirin korkeimman tason harrastesarjan mestaruuden Vantaan Tikkurilassa voittamalla Tipsakat (Tikkurilan Palloseuran harrastesarjan joukkue) luvuin 0-14.

NuPSin Pinkit Stringit pelasi samaa joukkuetta vastaan vuosi sitten tasapelin.

Kuluneen sarjakauden aikana Pinkit Stringit on hävinnyt vain yhden ottelun.

Harrastesarjassa on kolme tasoa ja jokaisessa tasoryhmässä on 10 – 12 joukkuetta, eli kausi on joukkeen osalta kulunut loistavasti. Joukkue voitti heinäkuun lopulla 2018 myös fudiksen harrastesarjan turnauksen, Simo Syrjävaara Cupin ja siis myös Suomen Mestaruuden. Pelit pelattiin poikkeavasti 5 vastaan 5 .

Tähän harrastesarjan mestaruuteen on hyvä lopettaa kausi ja valmistautua tulevaan eli ensin kuplahalli pystyyn ja sitten treeneihin.

Kauden päättyessä osa joukkueen tytöistä siirtyy Nummelan Palloseuran vasta perustettuun naisjoukkueeseen, jonka päävalmentajaksi siirtyy Pinkkien Stringien valmentaja Timo Värri, joka on jalkapallopiireissä tunnettu konkari.

Toinen Pinkkien Stringien valmentaja Jarno Kymäläinen valmentaa jatkossa myös NuPSin naisjoukkuetta ja lisäksi jatkaa edelleen Pinkkien Stringien valmentamista. Pinkkienh Stringien joukkue kiittää myös kaikki tukijoukkojaan sekä sponsoreitaan, jotka ovat uskoneet joukkueeseen.

Joukkue: Anri Saarivainio, Tiina Andberg, Riina Kostiainen, Tuija Sundberg, Miia Konttinen, Marja Sannikka, Alarivi: Hanna Tyrväinen, Hilda Johansson, Terhi Värri, Taija Grönholm, Katriina Törn,  Anna Råmark, Lotta Edis, Carita Palenius, Marjukka Somiska, Taina Valkonen, Rebekka Karjalainen, Kiira Kiikeri, Miia Väre.

Juttua muokattu 11.10. klo 12.19 Lisätty pelaajat.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat