Paikalliset

Luksia palkitsi: Nummelan Palloseura on vuoden oppisopimustyönantaja

Wirtaa vanhuksille -hankkeen laajentumista esiteltiin helmikuussa. NuPS tekee yhteistyötä muun muassa Tuovi Siiri Hännisen säätiön kanssa vanhusten hyväksi.

Vesa Valtonen

Luksia julkisti torstaina vuoden oppisopimusopiskelijan ja -työnantajan. Tänä vuonna opiskelijapalkinto myönnettiin lohjalaiselle oppisopimusopiskelijalle Emmi Peltoselle ja työnantajapalkinto Nummelan Palloseuralle.

Emmi Peltonen on palkinnon perustelujen mukaan hieno esimerkki oppisopimuskoulutusten hyödyntämisessä henkilökohtaisen opintopolun rakentamiseen. Toinen peräkkäinen tutkintotavoitteinen oppisopimuskoulutus on päättymässä tutkintoon, tällä kertaa baarimestarin erikoisammattitutkintoon.

– Emmi on kasvanut ja kehittynyt ammattilaiseksi oppisopimuskoulutuksen aikana. Palaute työpaikalta, Långvik Congress Wellness Hotel, on ollut positiivista. Hän on hoitanut hyvin ja omatoimisesti opintojaan. Kouluttajat Perhosta ovat kehuneet Emmin asennetta ja ammattitaitoa.

– Arvioinnit ja muu hyvä suullinen palaute osoittavat, että Emmi Peltonen on palkitsemisen arvoinen. Hän on ollut motivoitunut oppimaan, palkinnon perusteluissa todetaan.

Johtava koulutustarkastaja Timo Lehtinen toteaa tiedotteessa, että Nummelan Palloseurassa on oppisopimuskoulutusta hyödynnetty hienosti henkilöstön rekrytointiin ja ammatillisen osaamisen kehittämiseen.

– Nummelan Palloseura on ollut aktiivisesti mukana liikunta-alojen koulutusten ja myös tutkintojen kehittämisessä erityisesti Kisakallion urheiluopiston kehittämistyössä.

NUPSissa tehdään laajaa yhteistyötä muun muassa päiväkotien, koulujen ja vanhustyötä tekevien tahojen kanssa. Oppisopimusopiskelija saa mahdollisuuden oppia monipuolisesti liikunnan ohjaamista eri-ikäisten liikkujien kanssa ja saa hyvän ammatillisen pohjan liikuntaneuvojan työhön.

– Erityisesti arvostamme lämmintä ja toimivaa asiakassuhdetta; Timo Tuomen kanssa on ollut miellyttävää ja luottamuksellista tehdä yhteistyötä, Timo Lehtinen toteaa.

Luksian oppisopimuskeskus on valinnut 14 vuotena peräkkäin vuoden oppisopimusopiskelijan ja työnantajan Länsi-Uudeltamaalta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat