Paikallisurheilu

HaKi Ladyille ensimmäinen voitto

Harjun kiekon Ladyt-joukkue.

Harjun kiekon Ladyt-joukkue pelaa kaudella 2018 – 2019 jääkiekkoliiton eteläisen alueen naisten harrastesarja Classicia. Sarjassa pelaa 10 joukkuetta Hyvinkäältä, pääkaupunkiseudulle, Vääksyyn ja aina Lovisaan saakka.

Ladyt on perustettu jo NuPS:n aikaan, kun muutama äiti kyllästyi vain kuskaamaan jälkikasvua hallille ja päätti perustaa oman joukkueen. Mukana pelaa sekä jäähdytteleviä kiekkoilijoita, että aikuisena aloittaneita naisia.

Sunnuntaina pelattiin kuudes ottelu 18 ottelun sarjasta. Kesän jälkeen vaihtuvuus oli melkoinen ja on ollut hidasta saada joukkue kasaan. Täyspainoinen treenaaminen ja valmistautuminen peleihin on vaatinut ponnisteluja. Haasteet ollaan kuitenkin voitettu ja sunnuntaina Nummelassa jokin tosiaan loksahti kohdalleen. Ladyt voitti ottelun 8 – 1 ja aikamoinen myrsky oli vastustajan maalilla torjuntojen ollessa 4 – 59.

Ladyt pelaa kotipelit pääasiassa viikonloppuisin. Otteluohjelma löytyy jääkiekkoliiton sivuilta www.tilastopalvelu.fi/ih/beta/tilastointi/index.php/etsi#otteluohjelma. Tapahtumiin on vapaa sisäänpääsy.

Jos kiinnostuit pelaamaan tai muuten joukkueesta, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan 050 – 4422020 /Ninnu.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat