Paikalliset

NuPS palkitsi jäseniään – "Kausi on ollut erinomainen"

B-tytöt vuoden joukkue, Niko Vuorela Vuoden pelaaja

B-tytöt saivat Nuoden joukkue -palkinnon.

NuPS

Nummelan Palloseura palkitsi seuran jäseniä kahtena perättäisenä viikonloppuna.

Kauden päättäjäisiä oli viettämässä ennätysmäärä, lähes 450 nupsilaista.

Seuran puheenjohtaja Kari Virta kiitteli kulunutta vuotta erinomaiseksi.

– Harjoitusten, pelien ja tapahtumien määrä on vuosittain nousussa ja NuPS-perhe kasvaa koko ajan.

Kuluneella kaudella koettiin jalkapallon iloa kymmenissä ikäluokissa niin tytöissä kuin pojissakin.

Nummelan Palloseura sai myös merkittäviä huomionosoituksia kuten Olympiakomitean ja Palloliiton myöntämän Tähtiseuramerkin ja Olympiakomitean ja Bridgestonen yhtiestyössä lahjoittama 5000 euron stipendi, joka suunnattiin Brazil-joukkueen toimintaan ja vähävaraisten perheiden lasten harrastamisen tukemiseen. NuPS palkittiin myös Vuoden oppisopimuskouluttajana.

Päättäjäisissä palkittiin vuoden pelaajana hienon kauden NuPSin edustusjoukkueessa pelannut nuori Niko Vuorela. Vuoden joukkueen tittelin sai B-tytöt, jotka menestyivät hienosti ikäluokkansa ykkösessä. Joukkueesta myös kaksi pelaajaa on päässyt maajoukkue-edustukseen mukaan.

Palkintoja jaettiin jokaisen ikäluokan pelaajille. Palkintoja kävivät pokkaamassa vuonna 2012 syntyneistä pelaajista aina miesten ja naisten joukkueisiin saakka. Myös valmentajia ja taustaväkeä muistettiin.

Viime lauantaina kausi juhlittiin vielä pakettiin NuPSin perinteisen gaala-illan merkeissä.

Naisten harrastesarjan voittanut energiaa täynnä oleva Pinkit Stringit -naisjoukkue palkittiin Vuoden erikoispalkinnolla.

Illan aikana muistettiin seuran pelaajia ja yhteistyökumppaneita myös useammalla palkinnolla.

NuPSin edustusjoukkueen pelaaja Jaakko Järvensivu palkittiin NuPSin kultakengällä esimerkillisestä ja reilusta toiminnasta niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Vuoden edustuksen pelaajan tittelin sai myös nuori tulokas Johannes Korhonen.

NuPSin edustusjoukkueen valmennusjohto vaihtui tulevalle kaudelle. Pelaajat kiittivät lämpimästi kuuden vuoden urakkansa edustuksen päävalmentaja päättävää Jan Nybergia sekä valmentaja Kimmo Kettusta ja joukkueenjohtaja Usko Kettusta.

– Pelaajat halusivat muistaa kolmikkoa kuluneista vuosista ja yhteisestä matkasta, joka on pitänyt sisällään niin nousuja kuin laskuja. Yksi hienoimpia yhteisiä kokemuksiamme on toissa vuoden nousu jalkapallon kakkoseen. Halusimme antaa miehille muistoksi yhteiskuvan niistä tunnelmista. Ne muistot säilyvät varmasti aina mielissämme, kertoi Jaakko Järvensivu.

NuPSissa ei talvikaudellakaan levätä laakereilla, vaan joukkueet ovat siirtyneet harjoittelemaan Painokiila Areenalle, Ratapuiston jalkapallohalliin.

Kaikki palkitut löytyvät osoitteesta http://www.nups.fi/Uutiset/806 ja http://www.nups.fi/Uutiset/805

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat