Paikalliset

Vihdin Teatteri: Eemeliä esitettiin täysille katsomoille, talvinäytelmän ensi-silta on 29.1.

Vihdin Teatterin Eemelin katsojamäärä oli 1922.

Sakari Kovasiipi

Vihdin Teatterin syksyn menestysnäytelmä Vaahteramäen Eemeli päättyi iloisissa merkeissä katsomon ollessa tupaten täynnä.

Täyttöprosentti kasvoi loppua kohti ja saavutti neljässä viimeisessä esityksessä 100 prosentin tason.

Teatterilla ollaan tyytyväisiä sekä hallinnon puolella että suorittavassa työryhmässä. Pitkän harjoitusjakson puurtaneet näyttelijät ilmaisivat avoimesti haikeutensa nuorimmaisesta kokeneimpaan kun syyskausi loppui kuin kanan lento.

Vielä olisi riittänyt puhtia useammillekin esityksille. Kaikkiaan Eemelin näki 1922 katsojaa ja esityksiä oli vain yhdeksän. Ihan hyvä tavoite seuraaville Luksian auditoriossa toteutettaville esityksille.

Seuraava Vihdin Teatterin ponnistus on jo ovella. Lauantaina 26.1. saa ensi-iltansa paljon kiitelty Reko Lundán’in kirjoittama aikuisnäytelmä ”Aina joku eksyy”.

Yhdentoista näyttelijän voimin toteutetaan kolmen sukupolven elämänkaarta itkuineen ja iloineen. Näytelmä on herkkä, hempeä ja raju. Katsoja saa varautua nauruun ja kyyneliin, järkytykseenkin.

Reko Lundán (1969 – 2006) kirjoitti tämän näytelmän alle kolmekymppisenä KOM-teatterille. Terävästi käsitellyt sukulaisten väliset pulmat ja ristiriidat upposivat katsojiin kuin häkä.

Sen jälkeen näytelmää on esitetty ympäri Suomea eri teattereissa ja vastaanotto on ollut kiittävä. Nyt se on vihdoinkin Vihdin Teatterin tuotannossa. Todella vihdoinkin, sillä sitä on kysytty usein.

OhjaajaEero Järvinen tarttui haasteeseen ja harjoitukset on saatu hyvään vauhtiin. Roolitus on tehty ja kaikki näyttelijät sopivat rooleihinsa kuin hansikas. Näyttämöllä nähdään Jukka Ahonen, Anna-Leena Brännare, Päivi Haaparanta, Kristiina Kemppainen, Tommi Muhli, Toni Oksanen, Marit Peura, Anna Rikman, Mirva Saviniemi, Kari Sohlberg ja Taru Väätäinen.

Teatterin toimisto on jo virittäytynyt lippujen myyntiin ja varauksiin. Pelkän puskaradion välityksellä lippuja on jo varattu useinpiin esityksiin. Esityksiä on kaikkiaan 14 viimeisen ollessa 9. maaliskuuta.

Toimistolta annetaan myös lahjavinkki: Vihdin Teatterin lahjakortti sopii kaikille.

Toimisto on auki arkisin klo 9.30-14.30. Nummelan Linjaportissa. Asioida voi myös puhelimella 0400975068 tai sähköpostilla [email protected]. Nettimyynti toimii osoitteessa NetTicket.fi

Sakari Kovasiipi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat