Paikalliset

Yhteistyökumppaniksi Vihti Race – seikkailuun

Vihti Race viime kesänä; joukkue HIK: Katri Hyytiäinen, Joona Ikonen ja Tiina Koivisto Veikkolan kartanolla ratkomassa seuraavan rastin vihjettä.

Maria Aittoniemi

Vihdin liikuntapalvelut järjestää seitsemännen Vihti Race -seikkailun 2 – 4.8.2019. Tapahtuman järjestämiseen haetaan parhaillaan yhteistyökumppaneita. Vihti Race -seikkailu on kuntaa ja sen lähialueita esittelevä pyöräilytapahtuma, jossa joukkueet liikkuvat polkupyörillä rasteille vihjeiden ja karttojen avulla

Tämä vuoden teema ja seikkailukeskus on valittu ja näiden ympärille rakennetaan koko seikkailu.

Seikkailukeskuksessa toimivat ruokahuolto, varustehuolto ja lepo. Seikkailu jaetaan kolmeen jaksoon, näin ollen rastien pitäjien ei tarvitse olla omalla rastipaikalla koko 24 tunnin seikkailuaikaa. Jaksot ovat pituudeltaan noin kuusi tuntia. Tapahtuma-alue on ”rajattu” ja se tarkoittaa reittiä, seikkailukeskusta, osallistujien käyttöön varattuja ja kiellettyjä alueita.

Yhteistyökumppaneiden tehtävänä on suunnitella omalle rastipaikalle tehtävä ja reittivihje annettujen reunaehtojen mukaisesti ja tulisi pystyä sitoutumaan vähintään yhteen jaksoon.

Rastit ovat pääsääntöisesti avoinna jaksoittain, muutama rasti saattaa olla avoinna vain tietyn ajanjakson.

Rasteilla suorituksista annetaan pisteitä, jotka muutetaan ajaksi.

Tulevia yhteistyökumppaneita pyydetään olemaan yhteydessä 31.1.2019 mennessä seikkailunjohtaja Meri Viljaseen, puhelin 044 - 4675 341 tai [email protected]

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat