Paikalliset

Ria Kataja ja Minna Kivelä esiintyvät ensi kertaa Vihdissä

Ria Kataja ja Minna Kivelä esiintyvät Vihdissä ensimmäisen kerran maaliskuun lopulla.

R.Vanessa

Taivaantulet -tv-sarjastakin tutut Ria Kataja ja Minna Kivelä sukeltavat treffipalveluiden ja ihmissuhdevalmennuksen pyörteisiin komediassa Korot kattoon, joka esitetään Nummelassa Luksian salissa perjantaina 29.3. klo 19.

Tuottaja Eeva Eloranta-Lappalainen iloitsee siitä, että keikka on saatu sopimaan suosittujen näyttelijöiden kalentereihin.

– Tämä on Ria Katajan ja Minna Kivelän ensimmäinen vierailu Vihtiin. Komedia on Virpi Haataisen käsialaa ja tehty mittatilauksena monipuolisille ja kokeneille tähtinäyttelijöille.

Rooleja räväkässä komediassa on 11, ja ne kaikki hoituvat kahden, muuntautumiskykyisen esiintyjän voimin. Virpi Haatainen vastaa myös ohjauksesta, kertoo Eloranta-Lappalainen.

– Ria Kataja on tänäkin talvena nähty usein ruudussa, kun Ex-onnelliset-sarjan uusinnat pyörähtivät käyntiin. Nyt on tilaisuus nähdä Ria livenä! -hehkuttaa Eloranta-Lappalainen.

Korot kattoon -komedian räväkät daamit Marja-Leena ja Eva heittäytyvät netin deitti-maailmaan reippaalla asenteella, mutta joutuvat huomaamaan, ettei kaikki menekään niin kuin Strömsössä.

Elämänmuutos suistaa Marja-Leenan raiteiltaan ja Evankin elämä tuntuu olevan mullin mallin. Ihmissuhdekiemuroiden ja taloudellisten vaikeuksien jälkeen naiset löytävät turvan toisistaan ja ystävyyden voimasta.

Esityksen kesto 1 t 40 min, sisältäen väliajan (kahvio). Rooleissa: Ria Kataja ja Minna Kivelä. Käsikirjoitus ja ohjaus: Virpi Haatainen. Esitys perjantaina 29.3. klo 19. Esityspaikka Luksia (Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä) Ojakkalantie 2, 03100 Nummela.

Liput alkaen 28,00 e peruslippu/ 26,00 e eläkeläinen, opiskelija, työtön, varusmies/ siviilipalvelusmies/ 25,00 e ryhmälippu (min.10 hlöä)/ 17,00 e lapset (8-15v.) Lippupisteestä ostettuihin lippuihin lisätään palvelu- ja toimitusmaksu. Liput: Nummelan Kirjakauppa (käteismaksu) Vihdintie 3 03100 Nummela Puh. (09) 222 3315; E-mail: [email protected]. Lippupiste Oy, www.lippu.fi, väliajan kahvien ennakkotilaukset: Saanan Sali Puh. 040 5377741 Email: [email protected]

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat