Paikallisurheilu

HaKin A-nuorilla kolmen pisteen viikonloppu – ”jokaiseen otteluun pitäisi latautua sarjatasosta huolimatta”

Harjun Kiekon A-nuoret voittivat sunnuntaina kotonaan Paimion Kiekkoseuran lopulta niukasti 7–6 (5–2, 0–2, 2–2) nuorten alueliigan ottelussa.

Lauantaina HaKi joutui taipumaan Nikkareille Hyvinkäällä lukemin 9–5 (1–2, 4–1, 4–2)

– Hyvinkäällä pelasimme luokattoman pelin, ei siitä pysty juuri muuta sanomaan, totesi A-nuorten päävalmentaja Eetu Koponen.

Kolme peliä viikonloppuna ahkeroinut Oula Suutarinen ratkaisi sunnuntain ottelun HaKin eduksi seitsemän minuuttia ennen loppua.

HaKi oli parhaimmillaan jo 5–1 –johdossa heti ensimmäisessä erässä, mutta johtoasema suli ylirohkeaan pelaamiseen.

Koponen myönsi, että pelaajia on haastava motivoida aluesarjan peleihin.

– Ensimmäisen kierroksen jälkeen näki, että olemme vähän väärässä sarjassa, mutta tietysti jokaiseen peliin pitäisi latautua oli sarjataso sitten mikä tahansa ja tasoerot mitä tahansa.

Koponen kiitteli viikonlopun onnistujina erityisesti puolustajan paikallekin venynyttä Oula Suutarista, Saku Pulkkista ja maalihanat aukaissutta Roope Oksasta.

Suutarinen oli yksi nuorten pelaajista, jotka tekivät viikonloppuna melkoisen päivätyön pelaamalla edustusjoukkueen mukana perjantaina ja kaksi peliä A:n riveissä.

Varakapteenin Jesse Nikusen pelit ovat tältä kaudelta ohi, kun hän loukkasi olkapäänsä muutama peli aiemmin. Se näkyy Koposen mukaan myös joukkueen tunnelmissa.

– Jesse on hyvä esimerkki pelaajasta, jolla on merkittävä rooli niin kaukalon sisällä kuin ulkopuolellakin, eikä pelkästään vain pisteiden tekijänä. Harmittaa, että keskeinen pelaaja on joukosta pois, Koponen totesi.

HaKi johtaa aluesarjaa kahdeksalla pisteellä.

Tehopisteet viikonloppuna: Roope Oksanen 3+2, Aleksi Luukkanen 2+3, Oula Suutarinen 1+3, Altti Suutarinen 1+2, Arttu Salonen 2+0, Ville Mettänen 1+1, Juuso Eloranta 1+0, Nuutti Laatikainen 0+2, Otto Ohmeroluoma 0+1, Matias Hyyryläinen 0+1, Kim Toivonen 0+1, Tuomas Nuutinen 0+1.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat