Paikallisurheilu

HaKi voitti toisen pelin sarjajumboa vastaan – miehet tarvitsevat ihmeen selvitäkseen sarjakarsinnalta

Harjun Kiekon miesten edustusjoukkue joutui viikonloppuna entistä ahtaammalle miesten II divisioonan runkosarjassa.

HaKi voitti perjantaina Nummelassa sarjajumbo Oulunkylän Kiekko-Kerhon lukemin 6–2 (0–2, 2–0, 4–0), mutta luovutti lauantaina samaiselle vastustajalle Helsingissä sen ensimmäiset kolme sarjapistettä koko kauden aikana.

HaKin päävalmentaja Jorma Leander oli tyytyväinen perjantain pisteisiin, mutta pettynyt lauantain tappioon.

– Meillä on tuntuu olevan tapana tehdä vastustajan maalivahdista pelin sankari, Leander totesi.

– Lauantaina ammuimme 68 kertaa maalille, mutta sisään ei millään saatu. Ja kyllä tuosta määrästä torjuntoja voi jokainen lukea, että kyllä jätkät tosissaan yritti, Leander totesi.

– Tähän meillä on kaatunut pelejä. Näennäistä hallintaa meiltä, mutta kun tämä on maalintekopeli, niin ei se auta. Ogeli sumputti maalille lauantaina, ja teki meidän yrityksestä vaikeaa.

Harjun Kiekon Aleksi Aalto kunnostautui jälleen maalinteossa. Mies paukutti kotipelissä kolme maalia ja vieraissa yhden. Myös erittäin pirteitä otteita ensimmäisissä edustusjoukkueen peleissä pelannut Oula Suutarinen lisäsi pistetiliään kahdella maalilla.

– Perjantaina meillä oli kentällinen A:n pelaajia mukana ja kaikki suoriutuivat tosi hyvin, Jorma Leander kiitteli.

Emme luovuta missään vaiheessa.

Harjun Kiekko on sarjan toiseksi viimeisenä 12 pisteellä. Karsintaviivan yläpuolella on Kellokosken Alku, jolla on seitsemän pistettä enemmän saaliinaan. Kun runkosarjan otteluita on jäljellä enää kolme pitäisi tapahtua ihme, että HaKi peittoaisi kaikki kolme vastustajaansa, mukaan lukien sarjaykkösen Wolfin, ja samaan aikaan KelA häviäisi kolme viimeistä otteluaan, mukaan lukien sarjajumbo OKK:n.

Tällä hetkellä näyttää, että HaKi lähtee karsimaan sarjapaikasta III divisioonan parhaimpien kanssa.

Leander ei halua spekuloida liikoja, vaan pelata runkosarjan loppuun.

– Emme luovuta missään vaiheessa. Kaikki ottelut pelataan voitosta ja jos karsintaan joudumme, sielläkin on oltava peli kunnossa, kun vastaan tulee voittamaan tottuneita joukkueita, hän muistutti.

HaKin maalilla pelasi viikonloppuna Toni Sundbergin sijaan Mikko Kuhmonen. Sundberg oli hyvällä syyllä vapaalla.

– Perjantaina kuulimme pelin jälkeen, että tyttö tuli. Nämä jos jotkut ovat sitten iloisia uutisia, jääkiekkoakin suurempia, Leander hymyili.

Nina Paloheimo

HaKi–OKK

HaKi–OKK 6–2 (0–2, 2–0, 4–0), OKK–HaKi 6–3 (1–0, 2–2, 3–1).

HaKi tehopisteet: Aleksi Aalto 4+0, Oula Suutarinen 2+0, Jani Ulvnen 1+2, Joonas Kalatie 1+0, Markus Järvelä,1+0, Pekka Laitinen 1+0, Otto Ohmeroluoma 0+3, Arttu Salonen 0+1, Pekka Laitinen 0+1, Jon Tihveräinen 0+1, Joni Leander 0+3, Riku Sivonen 0+1, Nuutti Laatikainen 0+1.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat