Paikalliset

Haimoon koululaisilla oli talvirieha Vihti Ski Centerissä

Eväät maistuivat ulkona erityisen hyviltä!

Seena Immonen

– Oli kiva päästä laskemaan tuubimäessä!

– Mukavaa vaihtelua!

– Hauskaa saada hengailla kavereiden kanssa ja syödä ulkona eväitä! Näin kiittelivät haimoolaiskoululaiset erilaista koulupäivää Vihti Ski Centerin Winterparkissa.

Haimoon koulun vanhempaintoimikunta on uutterasti kerännyt varoja, joilla nyt järjestettiin koko koulun yhteinen talviriehapäivä. Kaikki 84 oppilasta ja opettajat lähtivät Haimoosta matkaan vanhempaintoimikunnan järjestämällä linja-autolla, mukaan pakattiin koululta eväät ja vanhempien hankkimat makkarat ja pillimehut. Mukaan lähti vielä pari vanhempaa, jotta makkaranpaistopalvelu toimi koko talviriehapäivän ajan.

Opettajat nauttivat toisenlaisesta työpäivästä oppilaiden lailla.

– Ihanaa, kun oppilaat saivat tällaisen mahdollisuuden ulkoiluun, he lähtivät talviriehapäivään todella innostunein mielin, kuului opettajaväen kommentti.

Näin ison joukon matka- ja pääsymaksut ovat melkoinen kustannus. Vanhempaintoimikunnalla onkin pitkin vuotta useita varainkeräysprojekteja, joiden tuotolla tällaiset tapahtumapäivät maksetaan.

Varoja Haimoon vanhempaintoimikunta kerää paitsi koulutyön rinnalla tarjottavia kokemuksia ja elämyksiä varten, myös moniin muihinkin tarpeisiin. Toimikunta hankkii kerätyillä varoilla välituntivälineitä koululle, ksylitolipastillit koululaisille, kypärät ekaluokkalaisille, ruusut koulunsa päättäville ja kevätjuhlissa jaettavat stipendit. Toimikunta on lisäksi hankkinut koululle muun muassa soittimia. Ennen kaikkea vanhempaintoimikunta haluaa olla mukana rakentamassa turvallista kasvuympäristöä lapsille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat