Vaalikoneemme on nyt avattu!

Urheilu

F1-sarjan mestariohittelija lupaa lisää näyttäviä ohituksia – "Tärkeintä näyttää luonteeni radalla"

Daniel Ricciardo.

MTV:n uutisvideo

Red Bull -tallista Renaultille siirtynyt Daniel Ricciardo tunnetaan yhtenä F1-sarjan kovimpana ohittajana. Ricciardo uskoo, että hän saa tarjoilla alkavalla kaudella yhä enemmän mehukkaita esimerkkejä tavaramerkistään, kun Renault taistelee todella tiukaksi ennakoidussa keskiryhmässä. 

– Näette niitä luultavasti lisää. Näette luultavasti enemmän sitä Daniel Ricciardoa, jota olette tottuneet näkemään, aussikuski lupaa Motorsport.com-sivustolla.

Ricciardo tottui taistelemaan Red Bull -kausillaan eturivin lähtöpaikoista. Pitemmällä tähtäimellä kehitystyötä tekevällä Renault’illa siihen ei ole saumoja.

– Todennäköisyys, ainakin lyhyellä aikavälillä, lähteä kisaan eturivistä on ohut. Se, että edessäni on enemmän autoja merkitsee sitä, että minulla on myös enemmän ohitettavia, Ricciardo muotoilee.

Sarjan kovapalkkaisimpiin kuljettajiin lukeutuva Ricciardo lupaa ottaa kaiken mahdollisen irti uusista asetelmistaan.

– Ei ole mitään syytä pidätellä vauhtia, vaikka emme taistelekaan podiumsijoituksista jokaisena viikonvaihteena. Minulle on vieläkin tärkeämpää näyttää luonteeni radalla ja puskea sitä kautta tiimiä eteenpäin, Ricciardo viittaa janoamiinsa ohituksiin.

 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Vaalikoneemme on nyt avattu!

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat