Paikalliset

Vihdin menestyneet urheilijat kokoontuivat kakkukahveille – Vuoden 2018 Liikuntateko-palkinnon sai Tanssistudio Nummela

Tanssistudio Nummelan Jaana Sulka vastaanotti pokaalit kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakunnan puheenjohtajalta Laura Syrjälältä ja varapuheenjohtaja Isa Välimaalta.

Vesa Valtonen

Tanssistudio Nummela vastaanotti keskiviikkoiltana Vihdin viime vuoden Liikuntateko-palkinnon.

Tanssistudio on palkinnon myöntämisen perustelujen mukaan toiminut Vihdissä vuodesta 1995 alkaen, ja ollut vahvasti kehittämässä tanssitaidetta Vihdin alueella.

– Tanssistudio mahdollistaa monialaisen tanssin harrastamisen kilpailutoimintaan saakka eri ikäisille vihtiläisille.

Kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakunnan myöntämän tunnustuksen perustelujen mukaan tassistudio on ollut viemässä Vihdin tunnettuutta eteenpäin muun muassa voittaessaan 86-henkisellä joukkueellaan MM-kultaa sekä kahdesti SM:n.

Lautakunnan kunniakirjat luovutettiin keskiviikkoisilla menestyneiden urheilijoiden iltakahveilla Nummelan Voimailijoille, Nummelan Thaiboxing Clubille ja Vihti Aikikaille.

Nämä kolme seuraa ovat oma-aloitteisella ja aktiivisella talkootyöllä laajentaneet ja parantaneet liikuntaolosuhteita Lankilan painisalin, Nummelan Kamppailutilan ja Kuoppanummen Kamppailusalin osalta.

Kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakunnan puheenjohtaja Laura Syrjälä ja varapuheenjohtaja Ida Välimaa iloitsivat kun tunnustus vuoden liikuntateosta voitiin jakaa jo kymmenennen kerran.

– Ilman vihtiläistä laajaa seuratoimintaa ei olisi tällaista hienoa menestystä, Laura Syrjälä kiitti kaikkia vihtiläisiä urheilumenestyksistä viime vuoden aikana.

Juhlaillan aikana julkistettiin myös Liikkuva koulu-hankkeen toiminnallisen oppitunnin palkinnon saajat.

Kuoppanummen koulukeskuksen 1M-luokka sai voitti 1-3-luokkien kisan. Neloskutosten ykköspalkinnon sai Pappilanpellon koulun 5A.

Vihdin yhteiskoulun 7A palkittiin 7-9-luokkien ykköspalkinnolla. Erityismaininnan oppilasjohtoisuudesta yllättävässä tilanteessa sai Vihdin Yhteiskoulun 9K.

Pitäisikö urheilijoiden palkitsemista uudistaa?

Kyllä
100% (4 ääntä)
Ei
0% (0 ääntä)
Ääniä yhteensä: 4

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Hiidenveden Purjehtijat sai Vuoden Liikuntateko -palkinnon13.4.2018 08.27
Latujen kunnossapito on Vuoden liikuntateko25.2.2011 12.15

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat