Paikalliset

Hakuaikaa on meneillään – Vihdin seurakunnan kerhoihin haetaan nyt

Kerholaiset ohjaajineen: Eino, Otso, Kaarlo, Leo, Veikko, Elina, Pirkko (ohjaaja), Lilja, Alisa, Viola, Vanessa ja Malla (ohjaaja). Malla Aarnio on tehnyt töitä lasten kanssa jo vuodesta 1982.

Outi Hänninen

Seurakunta järjestää päiväkerhoja pienille lapsille ja iltapäiväkerhoja koululaisille – haku on nyt käynnissä.

Koululaisten iltapäiväkerhoihin haku päättyy 25.3., mutta alle kouluikäisten päiväkerhoihin haku on käynnissä 28.4. saakka.

Muurahaiset – niminen lapsiryhmä on yksi Vihdin seurakunnan päiväkerhoryhmistä. Ryhmässä on 10 4-6- vuotiasta lasta ja kaksi ohjaajaa. Ryhmä ulkoilee, syö eväitä, leikkii ja laulaa.

Ohjaajat ovat aivan ihania.

Kerhokerta kestää kerrallaan aina 2,5 tuntia. Viime keskiviikkona kuvaaja vietti kerhokerran lasten kanssa ja oli varsin vaikuttunut reippaasta menosta ja meiningistä.

– Pienet lapsiryhmät mahdollistavat sen, että lapsi voidaan huomioida yksilöllisesti, kehuu Liljan ja Laurin äiti Ulla Svenns.

– Ja ohjaajat ovat aivan ihania! jatkaa Otson äiti Riikka Paananen.

Seurakunnan päiväkerhot toimivat tulevana syksynä Nummelan srk-keskuksessa ja Kirkonkylän Pappilassa. Päiväkerhoryhmät kokoontuvat kaksi tai kolme kertaa viikossa riippuen lasten iästä.

4-5 -vuotiaille suunnatut, kolmesti viikossa kokoontuvat kerhot ovatkin syksyllä uutuus, ja vastaavat perheiden tarpeeseen useammin kokoontuvasta kerhosta.

Nummelassa on mahdollisuus valita myös luonto- ja retkipainotteista toimintaa Sisiliskot-ryhmässä. Haku päiväkerhoon on auki 28.4. asti.

Kerhopaikkaa voi hakea vuonna 2016 tai sitä ennen syntyneelle lapselle. (Uutta on nyt se, että myös vasta kolme vuotta täyttävä lapsi aloittaa kerhoilun. Tähän asti kerhossa on voinut aloittaa vasta kolme vuotta täytettyään.)

Koululaisille tarkoitetut seurakunnan iltapäiväkerhoryhmät toimivat Nummelassa, kirkonkylässä ja Ojakkalassa. Iltapäiväkerhopaikat jaetaan ensisijaisesti 1-luokkalaisille, mutta tilaisuuden tullen myös kakkoset otetaan mukaan, ettei kenenkään pienen koululaisen tarvitsisi olla koulun jälkeen yksin kotona.

Iltapäiväkerhossa voi leikkiä, tehdä läksyjä, syödä välipalan ja ulkoilla aikuisten ohjauksessa. Haku iltapäiväkerhoihin on auki 25.3. asti. Seurakunnan lisäksi myös kunta järjestää koululaisten iltapäiväkerhotoimintaa.

Seurakunnan järjestämään kerhotoimintaan haetaan seurakunnan oman haun kautta. Sivulta www.siivensuojassa.net on lisätietoa paitsi pienten päiväkerhoista myös koululaisten iltapäiväkerhoista ilmoittautumislinkkeineen.

Toinen hyvä paikka etsiä ja löytää tietoa seurakunnan varhaiskasvatuksesta, kerhoista ja toiminnasta on ”Vihdin seurakunnan varhaiskasvatus”- facebook-sivu. Tykkäämällä sivusta saa ajantasaista tietoa feediinsä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat