Paikallisurheilu

Gaalaillassa palkittiin ansioituneita pelaajia ja joukkueita – NHL-kausi päätettiin tyylikkäästi

Rankan kauden jälkeen pelaajat pääsivät kumppaneineen juhlimaan tyylikkäässä gaalaillassa

Janne Ilvonen

Nummelan Hockey Leaguen kausi päätettiin perinteiseen tapaan viime perjantaina gaalaillassa.

– Nyt on takana 78 ottelua, 7 020 (peli)minuuttia ja 755 maalia liigaa takana tälle kaudelle ja voittaja selvillä, ynnää Nummelan KiekkoVeljien Jesse Jokitalo avauspuheessaan.

Jokitalo oli tyytyväinen sarjan läpivientiin. Myös pelaajat ovat pitäneet sarjaa onnistuneena.

– Sarja mahdollistaa pelaamaan pääseminen. Tärkeintä ei ole voitto vaan pelaaminen ja sarjan olemassaolo, ylistää Red Sticksin pelaaja Jari Suomalainen.

Suomalainen näkee sarjalla olevan hyvää mainosta jääkiekolle ja jopa alueellista merkitystä – pelaahan sarjassa joukkueita myös Lohjalta ja Kirkkonummelta.

Sarjan sosiaalinen merkitys on suuri, sillä pelaajien lisäksi mukana ovat usein myös perheenjäsenet.

Poikkeuksellista sarjassa on tiivis yhteistyö joukkueiden, pelaajien ja tuomareiden välillä. Pelaajat kunnioittavat tuomareita ja tuomarit peliä. Lohjan jääkiekkotuomarit ry (LJT) jakoi tilaisuudessa FairPlay –palkinnon Sport Winners joukkueelle.

– Otteluissa annettiin kaikkiaan 1 394 rangaistusta ja yhteensä 3 510 minuuttia. Eniten jäähypenkkiä kuluttivat Sepelin pelaajat (13,79 min/ottelu) ja vähiten Sport Winners (5,0 min), laskeskeli Mika Laatikainen LJT:sta.

Lohjan jääkiekkotuomarit-yhdistys juhlii tänä vuonna (25.5.) 50 –vuotista taivaltaan länsi-uusimaalaisilla jäillä.

– Haluaisimme saada mukaan juhlimaan mahdollisimman monta mukanamme ollutta tuomaria. Valitettavasti meillä ei ole kaikkien yhteystietoja. Siksi toivoisin, että entiset tuomarimme ottaisivat minuun yhteyttä ([email protected] tai 0456711494), toivoo Sami Heinonen-Turkia LJT:sta.

Palkitut: Runkosarjan voittaja: Sakesa Team. Paras tuomari: Teemu Saarni. Fair Play joukkue: Sport Winners. Paras maalivahti: Samuel Strömberg (HNT). Pistepörssin voittaja: Toni Mäkiaho (Sakesa). Maalipörssin voittaja: Toni Mäkiaho. NHL:n paras pelaaja: Toni Mäkiaho.

Joukkueiden parhaat: Reeti Nykänen (Sisu Team), Vesa Ahokas (Ghostbusters), Kare Väisänen (VeVe HC), Niko Lindsröm (NKV), Samuel Strömberg (HNT), Santtu Kalatie (Sepeli Hockey), Janne Hauhtonen (Red Sticks), Turo Alenius (Sport Winners), Toni Mäkiaho (Sakesa).

Jyrki Kivelä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat