Paikalliset

Suurimman avustuksen saa Vihdin 4H-yhdistys – nuorten toimintaan tukea 38 000 euroa

Vihdin 4H-yhdistyksessä on monipuolista toimintaa. Tässä ovat toiminnanjohtaja Mirva Lindfors ja ryhmä aloittelemassa Rokokalliolla tehtävää luolien kuvaamisen parissa.

ARKISTOKUVA/Vihdin 4H-yhdistys

Nuorten vapaiden toimintaryhmien avustukset ja nuorisojärjestöjen yleisavustukset vuodelle 2019 julistettiin haettavaksi 29.3. Hakuilmoitus julkaistiin Vihdin Uutisissa, kunnan ilmoitustaululla ja internetsivuilla.

Nuorisojärjestöjen avustuksia hakivat Vihdin 4H-yhdistys ry, Partiolippukunta Vihdin Vihterä ry ja Hiidenveden Samoojat ry.

Nuorten vapaiden toimintaryhmien avustuksia haki Nummelan Helluntailähetys ry:n nuorisotoiminta.

Avustushakemukset ovat olleet nähtävillä kunnanvirastossa ennen lasten ja nuorten lautakunnan kokousta ja 7.5 pidetyssä kokouksessa.

Yleisavustuksiin ja nuorten vapaiden toimintaryhmien avustuksiin on vuodelle 2019 varattu yhteensä 38 000 euroa. Avustuksen jako perustuu voimassa olevaan Kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden avustus- ja stipendisääntöön. Avustuksia ovat esteellisiä jakamaan hallintosäännössä mainitut esteelliset lasten ja nuorten lautakunnan jäsenet.

Nuorten vapaiden toimintaryhmien avustuksia myönnettiin Nummelan Helluntailähetys ry:n nuorisotoimintaan tuhat euroa. Nuorisojärjestöjen avustuksia myönnettiin Vihdin 4H-yhdistykselle 27 000 euroa, Partiolippukunta Vihdin Vihterä ry:lle 7 000 euroa ja Hiidenveden Samoojat ry:lle 3 000 euroa.

Asian kokoukseen valmisteli ja kokouksessa esitteli nuorisopäällikkö Sampo Anttila.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat