Puheenaihe

"Teen sinusta kanaviillokkia", huusi naistaan hakannut ja raiskannut, kertoo IL – sai ehdollista

Tapaukset sattuivat kesällä 2016.

Arkisto / Johanna Erjonsalo

Tiukasta taloustilanteesta johtuneet riidat johtivat pahoinpitelyihin ja lopulta poikkeuksellisen rajuun raiskaukseen Ahvenanmaalla kesällä 2016. Uhrina olleen naisen mukaan väkivalta oli fyysistä ja henkistä sorttia, mies oli purkanut raivoaan naiseen myös lapsen läsnä ollessa, kertoo IL.

 

Mies oli naisen mukaan muun muassa iskenyt häntä kahdesti lujaa nyrkillä päähän, nainen yritti jäällä saada kuhmun laskemaan ja mustelman lievenemään, koska oli menossa lapsen kanssa lastenjuhliin.

Erään sanallisen riidan jälkeen mies oli tullut makuuhuoneessa olleen naisen luokse ja mitään sanomatta tunkeutunut häneen väkisin. Naisen mielestä kyse oli vallan osoittamisesta riidan päätteeksi.

Nainen teki myöhemmin rikosilmoituksen, kun mies ryhtyi pahoinpitelemään häntä uhaten samalla tappaa.

– Teen sinusta kanaviillokkia, oli mies naisen mukaan karjunut.

 

Mies otettiin kiinni ja hänelle määrättiin lähestymiskielto. Kuulusteluissa mies kiisti uhkaukset ja valtaosan naisen muustakin kertomasta. Hän kuitenkin myönsi lyöneensä tätä päähän kahdella eri kerralla.

Ahvenanmaan käräjäoikeus totesi, ettei miehen syyllisyydestä jäänyt varteenotettavaa epäilyä. Mies sai vuoden ja neljän kuukauden ehdollisen vankeustuomion. Turun hovioikeus hylkäsi miehen tekemät valitukset.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat