Paikalliset

Spraymaalailua, kirppislöytöjä, sirkusta ja skeittausta – Katutaide- ja kirppissuunnistustapahtuma on Nummelassa 25.5.

Kymmeniä ihmisiä maalasi pari vuotta sitten katutaidetta, kun Lankilan taideseinä otettiin käyttöön.

Laura Pietiläinen

Luvallista ja luovaa katutaidetta pääsee toteuttamaan Katutaide- ja kirppissuunnistustapahtumassa lauantaina 25.5. kello 12 – 18 Lankilan päiväkodin ja skeittipuiston ympäristössä Nummelassa.

Tapahtumassa voi tutustua katutaiteeseen Vihdin kuvataidekoulun järjestämässä spraymaalauspajassa. Katutaideseinä on myös vapaassa käytössä graffitimaalaukseen.

Katutaiteen lisäksi tapahtumassa on ohjelmaa laidasta laitaan. Tapahtuma-alueelle kohoaa Sirkus Tähden sirkusteltta ja Vihdin 4H sirkustelupaja, jossa on mahdollisuus päästä kokeilemaan erilaisia sirkusvälineitä.

Lisäksi ohjelmassa on muun muassa Vihdin Salisusien järjestämää katusählyä, Vihdin seurakunnan nuorisotyön jättitikkailla kiipeilyä, skeittauksen opetusta, kädentaitoja, pomppulinna, kioski sekä pop up -nuokkari.

MLL Vihti esittelee tapahtumassa toimintaansa. Tapahtuman musiikista vastaa DJ DNK. Katutaidetapahtuma huipentuu Sirkus Tähden esitykseen kello 17.

Tapahtumassa on mahdollisuus lukea vihtiläisten lasten ja nuorten toiveiden viirejä, joita on kevätkaudella tehty ympäri kuntaa kouluissa ja kerhoissa.

Jokainen osallistuja voi myös tehdä oman toiveiden viirin ja kiinnittää sen toiveiden metsään. Tavoitteena on tehdä iso kokonaisuus paikallisten lasten ja nuorten toiveista, joista laaditaan näyttelyt ympäri kuntaa.

Katusählykaukalolla järjestetään Vihdin Salisusien katusäbä-turnaus kello 12 – 17. Oman joukkueen voi ilmoittaa mukaan turnaukseen: [email protected]

Mukaan laitetaan joukkueen ja pelaajien nimet ja joukkueen vastuuhenkilö yhteystietoineen. Säännöt: peliaika 1×12 minuuttia ja kentällä on samaan aikaan kolme pelaajaa, yhteensä joukkueessa on 12 pelaajaa, pienet maalit, ei maalivahtia.

Varusteina säbämailat ja lasit. Tapahtumassa on mahdollisuus haastaa myös nuoriso-ohjaajia matsiin.

Tapahtumakioskista voi ostaa virvokkeita sekä pientä makeaa ja suolaista, kioski on avoinna kello 12 – 18, kioskissa käy vain käteinen.

Päivän aikataulu: tapahtuman avaa kello 12 Vihdin kunnan nuorisopäällikkö Sampo Anttila. Dj DNK soittaa musiikkia koko tapahtuman ajan. Kello 12 – 18 kiipeilyä jättitikkailla, kello 12 – 16 kädentaitopiste, kello 12 – 18 vapaata maalailua katutaideseinällä, kello 13 – 17 spraymaalauspaja katutaideseinällä, kello 12 – 16.30 sirkustelupaja ja toiveiden metsäviirit, kello 12 – 17 katusählyturnaus ja kello 17 Sirkus Tähden sirkusesitys, esitys on maksullinen. Sirkusesityksen lipunmyynti alkaa näytöspäivänä tuntia ennen näytöstä. Lisätiedot www.sirkustahti.fi.

Tapahtuman järjestäjät suosittelevat, että spraymaalaukseen osallistujat varautuvat omilla suojavarusteilla (maski, hanskat, suojahaalarit). Järjestäjillä on rajallinen määrä suojavarusteita. Koko tapahtuma on päihteetön.

Päivässä on mukana Vihdin kunnan nuorisopalvelut, Vihdin kuvataidekoulu, Vihdin 4H, Sankarla, Yöjalka ry, Vihdin vanhemmat ry, Vihdin Salisudet, MLL Vihti ja Sirkus Tähti.

Lisätietoja tapahtumasta antaa Vihdin nuorisopalveluiden nuorisokoordinaattori Salla Saaristo, [email protected], p. 044 0421150.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat