Paikalliset

Glope Hope uudistui ja lisäsi valikoimaansa luonnonkosmetiikkaa

Annukka Vakkuri

Vihtiläisyritys Globe Hope on laajentanut valikoimaansa ja tarjolle on tullut ekosertifioituja luonnon kosmetiikkatuotteita.

– Glope Hope Cosmetics syntyi viime syyskuussa, jolloin uudistimme yrityksen brändiä. Kosmetiikkasarjan takana on Mia Höyto, jonka innostus luomuruokaan kasvoi kiinnostukseksi luonnonmukaista kauneudenhoitoa kohtaan, selvittää yrityksen markkinointi- ja verkkokauppavastaava Miisa Asikainen.

Höydöllä on ollut oma kosmetiikkasarja Mia Höytö Cosmetics, joka liittyi fuusioitumisen seurauksena osaksi Globe Hopea. Mia Höydön kosmetiikkatuotteet löytyvät nyt Globe Hope Cosmetics -nimen alta.

– Uudistuimme kokonaisvaltaisesti ja lanseerasimme oman premium luonnonkosmetiikkamerkkimme, Asikainen kertoo.

Globe Hopen kosmetiikkatuotteet tehdään Helsingissä.

– Puhdas ja laadukas ihonhoitosarjamme Globe Hope Organic Beauty on ekosertifioitu ja kehitetty yhdessä Suomen parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Sarjasta löytyy hellävaraisia, mutta tehokkaita tuotteita kaikille ihotyypeille, yrityksen perustaja Seija Lukkala kertoo.

Ekosertifioitu luonnonkosmetiikka tarkoittaa kosmetiikkamerkkejä, jotka ovat saaneet ekosertifikaatin. Luonnonkosmetiikkaa sertifioidaan eri maissa ja erilaisilla kriteereillä.

– Me Glope Hopella pyrimme löytämään raaka-aineita mahdollisimman läheltä ja vähillä kuljetuskustannuksilla. Laadusta emme kuitenkaan tingi, ja kaikkia raaka-aineita ei ole saatavilla Suomesta, joten niitä tuodaan sekä Pohjoismaista että muualta Euroopasta, Asikainen ja Lukkala selvittävät.

– Kaikki tuotteet on valmistettu luonnonmukaisesti ja tulevat luomutiloilta.

Ekosertifikaatin saaminen tuotteille on Asikaisen ja Lukkalan mukaan pitkä ja vaativa prosessi.

– Jokainen tuotteen raaka-aine testataan erikseen ja sertifikaatin hankkiminen maksaa paljon. Haluamme siis todella panostaa tähän.

Asikainen pohtii, että nyt ihmisten asenne ja huoli ilmastonmuutoksesta on muuttunut teoiksi.

– Yritykset panostavat enemmän ekologisiin lahjoihin ja ihmisten kuluttamista sanelee enemmän se miten ja missä tuotteet on valmistettu.

– Tämä on tietysti hyvä asia sekä meidän että luonnon kannalta.

Glope Hope Cosmetics -tuotteita on myynnissä myös tavaratalo Stockmannilla.

Seija Lukkala perusti Glope Hopen vuonna 2003 Vihdin Nummelaan. Design-konseptiin kuuluu tällä hetkellä laukut, asusteet ja luonnonkosmetiikkatuotteet.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat