Paikalliset

Ensimmäisten viikkojen aikana Nummelan Palloseuran Futisautolla on ehditty moneen paikkaan – NuPS sai syksyyn asti käyttöön sponsororeilta auton

Nummelan Palloseuran Futisautoa esittelevät Nina Åberg, Timo Tuomi ja Jorma Mattinen.

Teemu Vestovuo

Nummelan Palloseura liikkuu tällä pelikaudella jalkapalloksi teipatulla mustavalkoisella Volkswagen Touranilla.

– Tämä huomataan kylillä ja kauempanakin, vakuuttavat pari viikkoa autolla turnauksiin ja muualle kurvailleet NuPSin edustajat Nina Åberg ja Timo Tuomi.

Auton on lahjoittanut seuralle määräajaksi käyttöön Autotalo Lohja Oy osana Suomen Palloliiton, Volkswagenin ja Telian valtakunnallista sponsorointiprojektia.

 

Autoja oli jaossa junioritoimintaa harjoittaville jalkapalloseuroille kaikkiaan 14 kappaletta, ja NuPS onnistui saamaan niistä yhden.

– NuPS ja Autotalo Lohja olivat pari vuotta sitten yhteistyössä, jolloin sain infoa seuran toiminnasta. Arvostus sitä työtä kohtaan nousi merkittävästi, kertoo Autotalo Lohjan Jorma Mattinen valinnan taustoista.

– Toki kyse on meidän osaltamme myös tunnettuuden lisäämisestä Vihdin suunnalla, lisää Mattinen.

 

Ensimmäisten viikkojen aikana NuPSin Futisauto on ehtinyt moneen paikkaan. Sillä on kuljetettu tavaraa 1500 koululaisen Kaikki Pelaa -turnaukseen, ja T08-09-joukkue on saanut kyydin pelireissulle Loviisaan.

Auton päiväkirjasta löytyi terveisiä futistytöiltä: "Tappio tuli, mutta ei haittaa. Ainakin auto on hieno ja tytöt iloisia, kun valmentaja tarjoaa jätskit."

Volkkari kerää kilometrejä myös kulkiessaan NuPSin yhteiskuntavastuullisen vanhustyön palveluksessa ympäri Vihdin aluetta. Tälläkin viikolla kymmeniä vanhuksia on kyyditetty liikkumaan.

–Auto tarjoaa meille mahdollisuuden kehittää seuratyötä edelleen. Telia antoi autoon mukaan kännykän, jolla päivitämme tietoja liikkeistämme NuPSin Facebook-sivulle, kertovat Åberg ja Tuomi.

Edustusautonakin toimiva Volkswagen Touran on seuran käytössä tämän pelikauden loppuun eli lokakuun puolivälin paikkeille saakka.

NuPSissa urheilee tällä hetkellä noin tuhat harrastajaa. Määrä on tuplaantunut viidessä vuodessa.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

NuPSin pelaajat saivat harvinaisen kunnian Stoke Cityssä: Viisi nuorta pelaajaa vierailivat englantilaisessa mahtiseurassa viikon ajan4.3.2019 19.30
NuPS palkitsi jäseniään – "Kausi on ollut erinomainen"22.11.2018 11.00
Jukka Kesälästä NuPSin uusi päävalmentaja. Jan Nyberg keskittyy valmennuspäällikön tehtäviin23.10.2018 08.49

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat